Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Suši

 
Reitings 393
Reģ: 31.08.2011

Labs vakars! Tās kuras mēdz taisīt suši mājas apstākļos, padalaties ar sastāvdaļām, ko liekat iekšā? :-)

15.11.2011 01:34 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
mazsālīts lasis, gurķis, avokado, svaigais siers :) Reizēm garneles.
15.11.2011 01:39 |
 
Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Lasis, svaigais siers ar zaļumiem (diezgan bagātīgi) un vē mazliet kraukšķīgs avokado (kamēr vēl nav pilnībā gatavs) - mana mīļākā kombinācija (l) Un galvenais laba sojas mērce, nodārgā gala. Tām pa 40 sant nelaba piegarša un var visu suši garšu nobojāt.
Sagribējās suši. :)
15.11.2011 02:37 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
man gan nav iebildumu pret pa 40 santīmiem nopērkamajām mērcēm :D Protams, Kikoman pa trīnīti un ar samazinātu sāls daudzumu ir the best, bet nu arī tām lētajām nav ne vainas.
15.11.2011 03:02 |
 
Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Es lētākās lietoju gaļas marinādēm utml, tad ir super. Bet dārgākā man ir viena, ko taupu suši un salātiem, nu tā teikt kur pa tiešo jāēd. :)
15.11.2011 03:06 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
hmm, salātiem? Pastāsti recepti!
15.11.2011 03:11 |
 
Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
lieku lasi, gurķi, avakado, krabju nūjiņas, sieru.visādās kombinācijās ;-)
15.11.2011 03:13 |
 
Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Lieku jebkuriem zaļajiem salātiem, kur nav krējums/majonēze. Tur jau krietni gan sāls ir klāt, tāpēc es neberu beramo sāli tādos. Dažiem tā mērces garša negaršo, ir izbrāķējuši, ka labāk ar parasto sāli, bet man garšo. Vienmēr tā vietā sojas mērci, bet ne par daudz, citādi būs tā mērce pārāk uzmācīga. Un vēl garšīgi ir apcepta vistas fileja, tad atdzesēta, visparastākās zaļās salātapas, svaigs gurķis, mandeļu skaidiņas nedaudz pa virsu un apslaka ar sojas mērci.
15.11.2011 03:20 |
 
10 gadi
Reitings 160
Reģ: 21.03.2011
Sojas mērce vēl ir laba pelmeņiem (l)
apcepjot tos, vienmēr pēc tam pasautēju sojā un jūtos laimīgāka :)
15.11.2011 04:04 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Visu, kas ir ledusskapī, bet labās kombinācijās. :D Ierasti jau, protams, ir ar lasīti, avokado, svaigajiem sieriem, svaigo gurķi, papriku utt. Bet man garšo, piemēram, ar kaviāru ikriem arī, ar sezama sēkliņām... :)
KAs par sojas mērci- es arī iesaku labāk sušī ar to, kas no dārgā gala. Tur cita garša taču! :) Un tā pudelīte jau arī neizlejas uzreiz. Cik tad bieži taisat sušī? Gan jau, ka vietu tai pudelītei ledusskapī atradīsiet, lai stāv un gaida nākamo kārtu. :)
15.11.2011 04:12 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
eh, man sojas mērce ar sushi iet tāāā pie sirds, ka es viņu varētu no tās pudelītes dzert (tiesa gan, tā ir ar @Ganbei pieejamo Kikomann) :D
15.11.2011 04:40 |
 
Reitings 149
Reģ: 29.01.2009
Ljoti svariigi ir arii speciaalais etikiitis ar garshvielaam prieksh riisiem. :) Ja riisi buus negarshiigi.. sushi ar buus needami.
15.11.2011 11:51 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
Parasti taisu ar lasi, philadelfiju un gurķi :-)
Ļoti labi sanāk arī ar sniega krabi (l)
Sojai ir milzīga nozīme. Ar parasto garša atšķiras. Vienmēr izvēlos klinkmann.
Aaa un ingvers - oligāta satāvdaļa :-)
15.11.2011 12:11 |
 
Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
Sakardinajos no paša rīta ar suši, kurs man lika vērt vaļā šo diskusiju āāām (l)
15.11.2011 12:21 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Lasis, garneles, avokado, gurķis, paprika, dzintara kausētais siers (klasiskais), filadelfijas siers. Parasti šīs sastāvdaļas dažādās kombinācijās :)

Un man arī nav nekas pret lētā gala sojas mērci. Un te pieminēja Gan bei - viņi jau arī lej tās mērces tajās mazajās pudelītēs. Nezinu, protams, no kurienes, bet tas, ka netaisa katram klientam jaunu pudelīti, tas nu ir skaidrs :)
15.11.2011 12:37 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es lieku visu :-D
lasis+gurķis+filadelfija
garneles+filadelfija
snow crab+gurķis+filadelfija
lasis+gurķis+filadelfija+lociņi
Citreiz gatavoju ar ikriem, citreiz ar sezamu.
15.11.2011 12:40 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
_Leila_, nu, nepiekritīšu gan Tev. Ļoti garšīgi var pagatavot arī neizmantojot etiķi :-P
15.11.2011 12:42 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
ups, tb Domi_no
15.11.2011 12:42 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
ņam ņam, Tu etiķi neliec? (t) :-)

15.11.2011 15:36 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nea, dažreiz pielieku, bet ne vienmēr. :-)
15.11.2011 15:43 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
... un man likās, ka bez tā nu nekā. tāda kā neatņemama sastāvdaļa :)
15.11.2011 15:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!