Ar resnu vēderu un apakšbiksēs :D

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009

Ah jel, zeme vieries...

Draugiem.lv tikko ieraudzīju kādas sievietes galeriju, kur viņa ir gaidībās. Protams, skaisti, bet nu vai tad jāliek bilde, kur esi apakšbiksēs ar lielo punci vai satinusies kkādā palagā tā, lai visi redz???

Jā, jā, skaisti gaidīt bērniņu utt., bet morāle laikam visiem kkur izbirusi (t)

14.11.2011 21:23 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es arī nedomāju, ka tādas bildes būtu jāliek publiskai apskatei, drīz jau vispār vairs nebūs nekas intīms. Tāpat arī nesaprotu tās jaunās māmiņas, kuras cep jaunas galerijas vai katru dienu, kur mazulim pirmā diena, otrā diena, trešā diena, poza tāda un šitāda...
15.11.2011 00:02 |

10 gadi
Reitings 10290
Es laikam arī zinu, par kuru galeriju runā.
Vismaz bildes bija labas.
Es NEKAD draugos vai citos portālos neliktu šāgas savas bildes...

un man sievietes vēders stāvoklī neliekas skaists. gan jau man tūlīt pateiks skarbus vārdus, bet tiešām neliekas.
15.11.2011 00:06 |

Reitings 1534
Ir runa par Elīnas (ne Lates) galeriju? Ja jā, tad uzskatu, ka bildes ir skaistas. Es arī neesmu sajūsmā par jaundzimušo bildēm, bet - kāpēc ne? Ja traucē, neskaties. Man, piemēram, nepatīk, ka saliek ntos dziesmu videoklipus galerijās. Bet mani tas vairs netraucē, jo es vienkārši tos neskatos.
Mazulis, manuprāt, katrai sievietei ir ļoti svarīga viņas dzīves sastāvdaļa un liels lepnums. Ja viņa vēlas, lai lepojas. Man patīk paskatīties uz skaistiem mazulīšiem (ne tikko dzimušiem). Labāk salikt bildes no kārtējā tusiņa ar alus pudeli un cigareti rokā? Vai pliku dibenu vai krūtīm? Lūk, par to ir jāšausminās. Un tas liecina par morāles trūkumu sievietei, nevis mazuļu bilžu publicēšana.
15.11.2011 00:10 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Zinu,par ko Emanuelle runā. Skaistas,mākslinieciskas, ļoti patīk melnbaltas,ar punci. Un ir tas grūtnieču starojums acīs (l)

Bet sliktas kvalitātes,nebaudāmas bildes,kur grūtniece vēl izskatās nomocījusies,nē..
15.11.2011 00:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es saku domat-kadas bildes vispar cilveki gribetu redzet vairak!?Laikam tiesam katram savs!Man loti patik tadas kailfoto bildes,bet ne "letas"!Ipasi patik tadas,kur pat var redzet jaunu virieti ar savu berninu-tadu pavisam mazinu!Kaut kas taja visa ir tads...vardos neizteikt!Bet jasaka man patik labas kvalitates bildes-tam virietim jabut tadam OH! :-) Tad man loti patik tadas bildes,kur var redzet,bet atkal nevar redzet!Varbut sievietei pari tads ka loti plans lakats! :-)
Tas ir tapat ka skatoties jebkuru makslas darbu-viens darbs izsauks emociju,cits ne! :-)
Man laikam patik tadi darbi ,no kuriem stravo ta sex energija,bet ar tadu "odzinu"!
15.11.2011 00:20 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nezinu par kādu galeriju tiek runāts,tāpēc nerunāšu par to konkrēti.
Kopumā ņemot man nav saprotams,kāpēc jāliek netā(kaut vai tajos pašos dr.lv) tikko dzimušu bērniņu bildes visu apskatei.Laikam nesaprotu to tāpēc,ka pati neliktu.Pati neliktu arī kkādas savas grūtnieču bildes visu apskatei.Vnk visas šīs lietas man šķiet pārāk īpašas,delikātas un personiskas,nevis domātas palaišanai tīmeklī apskatei un komentēšanai.Man šķiet ok ideja kā tāda,ka sieviete uztaisa sev glītu fotosesiju,ja vēlas iemūžināt sevi šajā laikā,bet,ja es sev tādas bildes taisītu,tad arī atstātu sev personīgi.
Taču,katrs jau dara kā vēlas.Brīva zeme :D
15.11.2011 00:22 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Nu vīrieša-bērna bilde,kura man ļoti patīk ir šī

http://dra.lv/gFopWA

tas tām,kas ir draugos un var redzēt, tas mazais bērniņš tāds sabijies un maziņš.

Bet es vispār gribētu uztaisīt skaistu,kvalitatīvu kailfoto. Man noteikti būtu kājās manas mīļākās ausgtpapēžu kurpes un sarkanas lūpas. Pats koķetuma un sievišķības iemiesojums (l)

Uz Ziemassvētkiem derētu sev tādu uzdāvināt.
15.11.2011 00:29 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nu.. es pati neliktu tādas bildes, jo uzskatu, ka bērniņa gaidīšana ir ļoti intīms, personisks notikums, un kaut kā negribētos savu bērniņu pakļaut svešu cilvēku skatieniem netā..., taču nedomāju, ka mani mani tas netracinātu. Tad jau vēl muļķīgākas man šķiet bildes, kur meitenes saliek ento bilžu galerijas iz sērijas - es sarkanā kleitiņā uz tādām trepēm, es pumpainā kleitiņā pie tāda koka, un vēl rozā kleitiņā uz sava dīvāniņa, un vēl taču nevar aizmirst zaļos svārciņos nobildēties pie kaimiņu Denisa mašīnas, nu tāda paštīksmināšanās :-D Lai gan savā ziņā bildes ar bērniņu arī ir paštīksmināšanās :-P Bet vispār draugos neesmu jau labu laiku, tāpēc šādas galeriju problēmas atkrīt. :-D
15.11.2011 00:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
LuizeLuize-es parsmejos par to kaimina Denisa masinu!!!Tas bija labi! :-D
Ta jau ir-tapat ka safotografeties pie millionaru majam! :-D :-D
15.11.2011 00:37 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Roze, man patika galerija, pie tam viņa ir mana paziņa no bērnības, kopā spēlējāmies mammās un meitās un visādās šitādās spēlēs. :-D
Es neliktu, bet, manuprāt,viņa to var atļauties, skaisti. Tiešām labāk skatos uz tādām.
15.11.2011 01:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits