Patiesībā tā ir drausmīga sajūta. Liekas, ka tevi saēd vienkārši no iekšas. Ir vienalga - paliks vai nepaliks kopā. Skaties uz otru cilvēku un jūti... NEKO! Vienkārša cilvēciska simpātija pret otru un pieradums. Reāls pieradums. Bet tā nav mīlestība, ja mierīgi vari sevi iedomāties blakus kādam citam, ja nejūti iekāri un vēlmi pēc otra cilvēka. Ja ir vienalga ko viņš domā vai dara.
Protams, var jau te skaisti rakstīt par "šaubu mākoņiem un nestrebt karstu", bet padomā loģiski. Ja nemīl, tad tur nav vairs ko sēdēt un kliedēt dūmus! Man vispār pēdējā laikā par visu ir pilnīgi cita uztvere un tāda tēma, kā attiecības mani it nemaz neuztrauc. Satiekas divi cilvēki un izšķirās. Nu un? Vai tad no tā jāmirst? Ja cilvēks nevar iedomāties savu dzīvi bez otra, tad jau tā ir problēma, jo tu vairs nedzīvo savu dzīvi, nedomā par savu nākotni, bet visu laiku tikai pielāgojies otram un domā, kā nu otrs cilvēks to uztvers.
Un nav jau uzreiz arī runa tikai par taureņiem vēderā vai sākuma stadijas eiforiju. Es domāju par reālām ikdienas sajūtām. Kad pazudusi ir vēlme pēc mīļotā cilvēka, kad nav iemesla smaidam, kad neesi reāli laimīga vairs. Doma par šķiršanos liekas vienaldzīga un ja arī tas notiktu, tad arī šķirtos. Vienaldzība! Vēlme būt tālāk prom no attiecībām un konkrētā cilvēka, lai nesadegtu pavisam!