Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

darbs un dzīvesvieta

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010

esmu strupceļā. beidzās darba līgums jau labu laiku atpakaļ,. puslīdz labi iztiku no bezdarbnieku pabalsta, bet nu vel pāris mēneši un tas beigsies vispār. ir jau šādi tādi papildus ienākumi, bet tie nav lieli.

sāpīgākā problēma ir tā, ka patlaban dzīvoju mazā pilsētiņā, kur darba iespēju tiešām nav. ir jāpārceļas, nav variantu. bet kā lai kaut kur visu sāk no jauna, ja vel nav darbs atrasts??? 6dienās es studēju Rīgā, tagad tāpat sanāk braukāt.

ir jāmeklē jauns darbs, bet nekavējoties arī jārisina dzīvesvietas jautājums. tikai es vienkārši nestādos priekšā KĀ, ar ko lai es sāku... esmu vienkārši izsita no rāmjiem. radinieku man arī nav, kas varētu kaut kā palīdzēt kaut kur iekārtoties vai vismaz tik daudz kā padalīties pieredzē kā ko uzsākt. :'-(

laiks iet, un kaut kas vienkārši ir jādara. domāju pārcelties uz Rīgu, bet ko tālāk...? vispirms meklēt darbu tad dzīvokli? strādāt un nezināt kur dzīvot? vai atrast dzīvokli un nezināt kā par viņu samaksāt? esmu tā sakrenķējusies.... :'-(

cik paskatos sludinājumus, visur prasa tādu pieredzi, kas manam gadijumam vienkārši neatbilst vai ir par mazu.

vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze? kā rīkojāties? ko varat ieteikt? esmu vienkārši apjukusi, nobijusies.. gribējās kādam to pateikt... :-(

13.11.2011 19:23 |

Reitings 68
Reģ: 16.10.2009
Tu gribi iret divokli vai labak istabu?
13.11.2011 19:26 |

Reitings 506
drošvien mazu dzīvoklīti. jo man ir 2 mājdzivnieki, līdz ar to istaba un kur nu vel variants par kojām, atkrīt..
13.11.2011 19:28 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Meklē pagaidām vietu kojās vai izīrē istabiņu kaut kur centrā (meklē ss.lv) un paralēli meklē darbu. Galvenais sāc kaut ko darīt un tad jau arī viss nokārtosies! Apsver domu aizņemties naudu no kāda drauga vai paziņas, ja nepieciešams iemaksāt par istabu, bet algas vēl nav. Tikai neņem ātros kredītus!! No tiem gan labāk izvairīties. Lai veicas!
13.11.2011 19:30 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Pirmkārt, katru dienu čeko sludinājumus. Otrkārt, apjautājies paziņām, ka meklē - kāds varbūt k.ko piedāvās. Šajās dienās ļoti daudz kas notiek caur paziņām. Jo paziņām ir vēl paziņas utt.
13.11.2011 19:31 |

Reitings 2051
Ai, neizlasīju par mājdzīvniekiem... Bet nu ja naudas nav, tad varbūt jāatsakās. Visu jau nevar gribēt!
13.11.2011 19:31 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es gan labāk iesaku vispirms meklēt darbiņu, tad dzīvokli. Kad atradīsi darbu, nebūs Tev tāpat jāsāk strādāt nākamajā dienā - dzīvokli Rīgā (protams, ne to superīgāko, bet pagaidu variantu) var ļoti ātri atrast.
Es gan nezinu, kādā jomā meklē darbu, ja, ja jau saki, ka prasībām neatbilsti, tad ļoti iespējams, ka vairākus mēnešus darbu meklēsi. Un no kā tad maksāsi par īri? Nevajag iedzīvoties parādos.
13.11.2011 19:33 |

Reitings 506
tik daudz es pati saprotu... bet nu gribēju tikai lai padalāties pieredzē. kā bija jums, sākt kaut ko pavisam citā vietā...
13.11.2011 19:37 |

Reitings 2051
Agrāk dzīvoju citā pilsētā, kopā ar vīrieti. Kad izbeidzās mūsu attiecības paliku bez dzīvesvietes, bez mēbelēm, bez traukiem - pašai bija tikai koferītis ar drēbēm. Nodzīvoju mēnesi pie draudzenes Rīgā, paralēli meklējot citu dzīves vietu, ko varētu atļauties ar savu nelielo algu. Tagad īrēju istabu centrā kopā ar vairākām studentēm un pamazām būvēju savu dzīvi no pamatiem šeit. Atceros, cik apjukusi biju, kad nebija zināms, kur es vispār dzīvošu un vai ar manu algu pietiks, lai izdzīvotu... Bet atradu istabiņu un pamazām viss nokārtojas. :-)
13.11.2011 20:09 |

Reitings 506
pūkuminka - paldies, ka padalijies ar savu stāstu. tā neziņa iedzen vislielākajā stresā.. :-/
13.11.2011 20:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits