esmu strupceļā. beidzās darba līgums jau labu laiku atpakaļ,. puslīdz labi iztiku no bezdarbnieku pabalsta, bet nu vel pāris mēneši un tas beigsies vispār. ir jau šādi tādi papildus ienākumi, bet tie nav lieli.
sāpīgākā problēma ir tā, ka patlaban dzīvoju mazā pilsētiņā, kur darba iespēju tiešām nav. ir jāpārceļas, nav variantu. bet kā lai kaut kur visu sāk no jauna, ja vel nav darbs atrasts??? 6dienās es studēju Rīgā, tagad tāpat sanāk braukāt.
ir jāmeklē jauns darbs, bet nekavējoties arī jārisina dzīvesvietas jautājums. tikai es vienkārši nestādos priekšā KĀ, ar ko lai es sāku... esmu vienkārši izsita no rāmjiem. radinieku man arī nav, kas varētu kaut kā palīdzēt kaut kur iekārtoties vai vismaz tik daudz kā padalīties pieredzē kā ko uzsākt. :'-(
laiks iet, un kaut kas vienkārši ir jādara. domāju pārcelties uz Rīgu, bet ko tālāk...? vispirms meklēt darbu tad dzīvokli? strādāt un nezināt kur dzīvot? vai atrast dzīvokli un nezināt kā par viņu samaksāt? esmu tā sakrenķējusies.... :'-(
cik paskatos sludinājumus, visur prasa tādu pieredzi, kas manam gadijumam vienkārši neatbilst vai ir par mazu.
vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze? kā rīkojāties? ko varat ieteikt? esmu vienkārši apjukusi, nobijusies.. gribējās kādam to pateikt... :-(