oi, gadījumu tik daudz!! :-D
casandra - smējos par sms pediņam :-D
Pēdējā no manām smieklīgajām neveiklībām, ko atceros notika šī gada pavasarī. Maniem vecvecākiem bija Zelta kāzas (ar visu atkārtoto laulību ceremoniju un "kāzu" galdu). Tad nu man bija svarīga loma šiverēties visiem riņķī un pārbaudīt vai visiem viss pietiek utt. Līdz ar to padzerties dabūju tikai sulu. Kad nu beidzot pienāca mans atelpas brīdis, nolēmu, ka varu atļauties glāzi vīna. Vectēvam vēl noprasīju, kurš no visiem uz galda tas gardākais. Tad nu turpināju sarunu ar viņu un tikmēr ņēmu pudeli, lai ielietu sev pirmo glāzi tajā vakarā. Nezinu, kas, SASODĪTS, notika par "gļuku" manā CNS, bet prātā saslēdzās, ka visas vajadzīgās darbības esmu izdarījusi, un nu iemalkošu. ATTAPOS AR PUDELES KAKLIŅU PIE LŪPĀM!!!!!!!!!!!! Man pretim, protams, sēdēja viskonservatīvākās no visām vecvecāku viešņām gados, jums vajadzēja redzēt viņu sejas izteiksmes!!! Meitene, kas visiem tajā dienā patika ar savu pieklājīgumu, solīdo apģērbu, matiem copē un lielo draudzīgumu, nu brutāli trekterēja vīnu no pudeles! Tas bija tiiiiik neveikli! Es vēl saprastu, ja man šāda būtu normāla maniere, pat pat ballītēs nekad tā neatļaujos. Un tajā dienā arī nebiju ne grama iepriekš dzērusi, jo šoferēju - tā kā reibuma iespaidā tas arī nebija. Nu tā lūk :-D Man par laimi, viss tomēr beidzās ar draudzīgiem smiekliem un skaļu paziņojumu, ka nu man pudele līdzi jāņem uz mājām :-D
Ak, šausmas, šķiet, ka pat tagad nosarku... :-D