Sveiciens no Hawaii!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Aloha!

Mes nupat paedam vakarinas!Ara ,ka parasti silts vakars-7:30pm!Te ir paradize un neticas dotaja momenta,ka kaut kur pasaule varetu but auksts rits!

Sodien Hawaii cilveki no rita gaja meditet pie okeana-sakara ar 11-11-11!

Es pat nezinu,vai izprotu to visu,bet to ka kaut kas mainas ,ka cilveki vairak un vairak runa par to ,ka materialam vertibam tiesam nevajag piegriezt tadu uzmanibu,ka to cilveki dara,liek aizdomaties par kaut ko lielaku,kas dara cilveku laimigu! :-)

Lai visam patikama diena! (l)

12.11.2011 10:42 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
jā, piekrītu! jāpriecājas par tām iespējām, kas ir, it īpaši, ja tās ir TIK lieliskas! :-)
es arī sagribēju būt ar savējo. pat ne hawaii. kaut vai kādā mazā miestiņā, bet kooopāāā! |-)
13.11.2011 05:54 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Jūs te esat uzbūrušas to pasakaino sajūtu - smiltis starp pirkstiem, šalko vējš, neviena cilvēka un absolūta pamestības un laimes sajūta vienlaikus. :-)
13.11.2011 13:07 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Man arii gribas to romantiku, tik sen tomeer nekas taads nav bijis!
13.11.2011 13:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sodien iesim uz musu baznicinu-to nevar saukt par baznicu,jo loti atskiras no visam ,ko esmu redzejusi!Es nepiederu nevienai ticibai,tomer ticu kaut kam tadam,ka energijai ,kas tomer ietekme mani!Cilveki seit ir sanakusi kopa ,iebraukusi no Vacijas,viniem pieder ari mazs hotelis blakus!Ta ir tada vieta ko mes saucam par dziednieku vietu!Sarezgiti ta pateikt paris vardos,bet Hawaii ir vieta,kur cilveki biezi brauc arsteties.Laikam jau vispar jasaka ,ka okeans ,viss ,kas saistas ar to ,ir jau dziedniecisks,bet ja vel piestrada -visas problemas aizmirstas!
Interesanti,ka tomer ir cilveki,kuri seit pilnigi nevar-jutas slikti,biezi raud...tomer aizbraucot majas ,parasti saka-sis bija labakais celojums no visiem! (l)
13.11.2011 22:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits