Vientulība

Reitings 21
Reģ: 22.06.2011

Sveikas, meitenes!

Ko darīt ar mīlestības trūkumu? Viens ir ģimenes mīlestība, bet gribas arī būt mīlētai no citu cilvēku puses. Labāko draudzeņu man nav, drauga arī nav. Ir tikai tādi, kas skaitās kaut kas pa vidu draugiem un paziņām. Eh, piektdienas vakarā sagruzījos pamatīgi.

Un kāpēc ir tādi cilvēki, kurus mīl pārējie tikai par skaistu ģīmīti? Tā vienkārši? Man pat ar savu draudzīgo raksturu neizdodas sadraudzēties ar cilvēkiem tā, kā citiem izdodas tikai pārmijot pāris vārdus.

Jūtos pilnīgi viena un vientuļa. :%27-(

Novembra beigās svinēšu jubileju, biju izplānojusi uzaicināt šos draugus, bet vai tad ir vajadzība tērēt naudu un nervus tādiem, kuri nemaz nav draugi pa īstam?

Ceru uz kādu uzmundrinošu vai pamācošu padomu. :-)

12.11.2011 02:38 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ipasaijai forsa bildite, vientulibas kliedesana gan laikam aprobezosies ar sarunam foruma.
13.11.2011 00:52 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Citāts no FranceBean komentāriem - "Pilnīgi liekas, ka pati runāju. Nu pilnīgi briesmas, ka ir kāda, kurai ir tieši tāpat kā man." Lasu komentārus, un prātoju, ka tieši tas man pašai tajā momentā prātā. ;D
Jā, es arī pirmajā momentā liekos pozitīva, aktīva, sabiedriska, ar jauku humora izjūtu. Cilvēki nāk un iet, bet attiecības ar visiem veidojas tādas ... virspusējas. :-/ Tikko nomainīju vidi, un nedaudz sanāca smiekli, kad mani noraksturoja ar tādiem atslēgvārdiem kā "miss pašpārliecinātība un atvērtība" :-D
Kaut vai.. man bija VIENA uzticības persona... bet tā pati pirms dažiem mēnešiem pārcēlās uz Vāciju, tā kā... piektdienas vakari pēdējā laikā lielākoties tiek aizvadīti vienatnē.
Vakar gan nē, ar vienu no paziņām pastaigājāmies pa Vecrīgu, nosalām, izlēmām, ka ieiesim kafejnīcā sasildīties, iedzērām karstu tēju ar mafiniem, papļāpājām, pasmējāmies.. ehh, tik jauka noskaņa... bet tas bija tikai viens tāds vakars pēdējo mēnešu laikā. :/
13.11.2011 01:25 |

Reitings 78
Reģ: 11.10.2009
Jā, manas uzticības personas arī aizlidoja uz Vāciju, Angliju. :D Pati arī varētu aizlidot kaut kur, ja būtu iespēja.
Arī, piemēram, vasarā, kādos koncertos, kad pļāpāju ar draudzeni, tad vienmēr- vienmēēr, daudzi saka, ka pirmajā brīdī likās, ka esmu ļoti iedomīga, bet nesaprotu, kā šīs iedomīgums izpaužas, jo nemaz deguns gaisā nav, nerunāju arī augstprātīgi, izturēšanās arī nav ne tāda. Tāpēc domāju, ka varbūt tas pie vainas ir, ka nenāk klāt iepazīties. :D Piemēram, šovasar, (neesmu no Liepājas), biju uz summersound, pastaigājos ar draudzeni pa pilsētu, dienu pirms koncerta, un tur bija daudz iebraucēji, un divi tādi vīrieši noiet garām un sačukstas '' re kur divas iedomīgās liepājnieces''. Man bija tāds - kooa? :D
13.11.2011 15:53 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Man arī gribētos iepazīt pasauli, bet vēl esmu "par mazu", lai kur dotos uz savu galvu, ne ar vienu nerēķinoties. :-P
Dažkārt man dzīvē ir tāds nedaudz pārspīlēti pareizs un ātrs runasveids, tā kā daudzi laikam domā, ka tēloju pārgudro. :D
Aaaaa... izlaidumā uz lapiņām uzrakstījām svarīgāko, kas mums vienam par otru sakāms, un daži izrādījās tik drosmīgi, lai pateiktu, ka viņiem esot nedaudz bail no manas augstprātības. (kaut gan ar lielāko daļu vairāk par "čau, kādas uz rītdienu izmaiņas?" pārmijuši nebijām.. njā ;-) )
13.11.2011 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits