Un vakars ir klāt.

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009

Čau!

Kas jums vakara plānos?

Man jādodas uz draudzenes dzimšanas dienu,bet nu galīgi negribas un nav noskaņojums,pateikt tā vienkārši,ka negribu arī nevar,jo nedomāju,ka viņa sapratīs.Tāpēc tagad mēģiņu noskaņoties 8-)

Ko jūs darat?

11.11.2011 21:27 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
nokia E5 ir labs telefons, nav nekādas sliktas atsauksmes ;-)
11.11.2011 23:06 |

Reitings 220
Reģ: 03.04.2010
jordana - paldies, man vajadzēja to dzirdēt.. :-D
vienīgais man tā sudrabotā krāsa tracina... :-D bet gan jau pieradīšu...
11.11.2011 23:09 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Vakara plānā ietilpst došanās uz Vecrīgu sadzerties Mojito pa lēto.

Āaaaa, mani šodien bildināja internetā. Tāpēc,ka ir tjipa maģiskais datums un nevar būt klāt. :-D :-D Es ceru,ka mani patiešām bildinās jūras krastā uz ceļa nometies,bet nekā. :%27-( :-D :-D
11.11.2011 23:17 |

Reitings 775
Reģ: 27.05.2009
Nokia E5 ļoti labs telefons ;-)
Arī E6man patīk,nevar sūdzēties. ;-)
11.11.2011 23:47 |

Reitings 4718
maile, kāpēc uzreiz tādā krāsā? ir tak arī baltā un melnā ;-)
12.11.2011 00:06 |

Reitings 220
jordana- viņam pa vidu ir tāda sudrabota svītra, lai arī pats ir melns... cik skatījos netā visiem tāda ir... :-/ :-D
12.11.2011 00:13 |

Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
Mans vakara plāns ir atpūtināt kājas :-D
Nostaigājos, spēka vairs nav
12.11.2011 00:52 |

Reitings 220
SASMĒJOS
es nebiju piedzēries. - čalīt, tu meti manu kāmi pāri izstabai, un bļāvi "pikačū es izvēlos tevi!" :-D :-D :-D
12.11.2011 01:02 |

Reitings 7596
man ''foršs'' vakars,atnacu no darba un sēņoju mājās :-D
12.11.2011 02:46 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Pievienojos sēnēm :-D
Atnācu no savas darba apmācības, iekritu atkal gulta, bļin aizmigu, bet šoreiz pamodos ātrāk kā pēc 12h :-D

Aizbraucu līdz Spicei, biju patīkami pārsteigta, ka tiešām bija pieejami visi izmēri, jo parasti tādās shopping nights viss ir izķerts uzreiz, nopirku žaketīti darbam, lai gan neko baigi neieekonomēju, jo Zara atlaides bija tikai 15% :-P vo, nelieši!

Nolēmu vēl rīt šo to aiziet piemeklēt uz Andeli :-D Atradu kompanjonu, lielisku tumšmati, ar satreicošu smaidu un humora izjūtu :-D

Tagad sērfoju i-netā, nolēmu iemest aci ebayā, laikam nevajadzēja, jau tik daudz ko gribās :-D
12.11.2011 03:01 |

Reitings 1243
Atbraucu pie mammas šodien ciemos. Tgd tusēju zem segas. Noskatījāmies filmu pa tv3. Iedzērām pāris glāzītes upeņu balzāmiņa. Un tgd pie sevis žēlojos par savu dzīvi :(
12.11.2011 03:11 |

Reitings 7596
zhel ka man nav auto,labprat aizbrauktu uz veikalu pec kkaa garssiiga :-D
12.11.2011 03:16 |

Reitings 858
QueenB, ja nav noslēpums par ko žēlojies? :-) Ir tā vērts??? Neko nevar darīt un mainīt lietas labā? ;-)
12.11.2011 03:28 |

Reitings 1243
ai, vnk nekas nenotiek tā kā vēlos :D
darba nav, dzīvoju kojās, istabas biedrene ir vnk ķerta - runā pati ar sevi un ēdot smaida :D :D :D
Gribu ātrāk dabūt darbu, lai varētu noīrēt dzīvokli.
Un +, protams, esmu ieķērusies puisī, kuram es neinteresēju.
Bet kas pats stulbākais - dažreiz viņš pret mani izturas nu vnk ideāli - samīļo, sabučo kad satiek utt, bet citreiz ļoti vēsi - izvairās, cenšas aizmukt utt :( Un komplektā tam visam pasaka, ka 2 viņa bijušās grib viņu atpakaļ, bet viņš pats nezinot ko grib. Bet jaunas attiecības negribot, jo bail, ka atkal pieķersies u n beigās atkal aplauzīsies. Karoč sviests, bet man tas viss konkrēti besī :@ :D
12.11.2011 03:38 |

Reitings 858
ak, jel :-D
Lielos vilcienos Tevi saprotu, tikai man nav ķertas istabas biedrenes :-D

Darba jautājums tiešām dzen depresijā, man arī tā bija, likās sajukšu prāta, spiediens no visiem, pašai sajūta nekāda, ka neko nevari atļauties, nekur netiec uz priekšu, bet tad es sapurinājos un nu jau tagad kaut kas kustas uz priekšu :-) Ceru, ka izdosies, novēlu Tev nepadoties un sūtīt cv visur, kur vien iespējams, es arī tā darīju, jo tikai tā var kaut ko panākt :-)

Kas attiecas par pretējo dzimumu, man visu laiku ir karš pašai ar sevi :-D Par bijušā aizmiršanu, ir dienas, kad lepojos ar sevi, ka viss jau ir muguras, bet ir, kad sacepjos par to, kas iekšā palicis nepateikts, piemēram, šodien likās, ka ja es to kaut kad nepateikšu viņam sejā, tad man tas kremdēs visu atlikušo mūžu (e)

Kas attiecas par Tavu gadījumu, ko varu ieteikt, ņemt to visu vieglāk :-) Satiecies, izbaudi laiku baigi neko nesafanojies, ieturi distanci un redzēsi, ka pats beigās skries un Tevi aplidos, to vismaz esmu iemācījusies ;-) Lai gan ir tādi ķertie, kas 24/7 neliek miera, savukārt tādi atkal nepiesaista mani, stulbās sievietes :-D Vienmēr kaut kādus sarežģījumus vajag :-D
12.11.2011 03:45 |

Reitings 1243
Pat iedomāties nevari kā tev veicas, ka tev nav ķertas istabas biedrenes :D
Man liekas es arī drīz nojūgšos, ja netikšu no viņas prom. It kā jau varētu prasīt komenei lai pārliek mani citur, bet no otras puses, šobrīd man ir milzīga motivācija tikt pie dzīvokļa, kas būtu daudz foršāk un labāk :)
Jā, es jau cenšos sūtīt tos cv. Tikai nav jau arī īpaši daudz to piedāvājumu (nedzīvoju Rīgā) Bet ļoti ceru, ka līdz gada beigām kko dabūšu. Vrb naivi, bet tomēr ceru :)
Es visu laiku tā arī centos darīt - ņemt to visu vieglāk. un viss jau bija forši un labi. Bet tad viņš mani vienā tusiņā noskūpstīja. Un nu pēc tās reizes izvairās no manis, it kā es būtu viņu noskūpstījusi. Pakaļa tāds (e) :D bet nevar arī neko konkrēti pateikt - lai lieku viņu mierā vai kko tādā garā. aizbildinās ar darbu, aizņemtību un bla bla bla.
Aiii, bijušie ir vnk dzīves čakarētāju suga, tai sugai vajadzētu izmirt :D nopietni :D viņi bojā dzīvi - gan tie ko mēs pametam, gan tie, kuri pamet mūs, gan arī mūsu puišu bijušās un arī mūsu upuru bijušās.
Vnk jau izdzirdot vārdu "bijušā" no kāda čaļa, spalvas uz muguras saceļas gaisā (e) :D :D :D
12.11.2011 03:58 |

Reitings 858
Es turēšu īkšķus, lai tev izdodas atrast jaunu mājvietu! (l)

Nu gan... sajūta, ka to raksta mana draudzene :-D Viņa, kuras raksturs ir šerps un neļauj nevienā iemīlēties, arī tagad ir iemīlējusies :-D Situācija līdzīga kā Tev, sačatojas jau ilgi, jo nedzīvo abi LV, studē ārzemēs, tad bija kaut kādas ballītes kopīga, tad pienāca ilgi gaidītais randiņš - skūpsts, viss draudzene inlove :-D Tagad tas cirvis katru dienu raksta, ka ilgojas, ka tur utji putji utt, ka nevar sagaidīt, kad staiks, sola jau ciemos atbraukt man šķiet weekendus 5 un katru reizi pēdējā brīdī sava atmazka, kas tad nu notiek, protams, piezīme, ka ļoti ilgojas, bučiņas utt!!! Velns, kas tie par puišiem??? Kas par attieksmi???!!! Es teicu, ja tas vēl ilgi turpināsies es no LV paciņā aizsūtīšu ķīnieti un ķieģeli, ķīnietis, jo tas ir lētais darba spēks, bet ķieģelis, ar ko tam tirliņam iekraut pa galvu, sāk apnikt, ka apgrūtina dzīvi manai labākajai draudzenei (e)

Un bijušās, ouuu, jā, arī man bijusi darīšana ar tādam, kad vēl biju "meitenes" statusā :-) Bet ko tur cilāt vecas tēmas, lai tie visi ex aizrijās!!!! :-P
12.11.2011 04:06 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
kas jums ar tām bijušajām? es uz sava drauga ex gan nedusmojos un ļaunu prātu neturu - ja viņa nebūtu tāda, kāda bija, tad diez vai mēs tagad būtu kopā.
ir iemesls, kāpēc meitenes kļūst par bijušajām vai paliek par esošajām.. no tā var mācīties.
12.11.2011 04:08 |

Reitings 858
Ja ar bijušajām laiž, tad, kad ir kopā ar esošo īsti labs priekšstats nerodas, bet tad, kad esošā ir prom no redzes loka, tad bijušā vairs nav aktuāla un uz ceļiem rāpo atpakaļ.

Jā, var mācīties. Es tagad arī esmu bijusī, nekad negrasos laist ar kādu, kuram ir attiecības. Neciešu tādas un necietīšu! Tāpat kā vīrieti, kurš nespēj atklāti pateikt, ka viss cauri, viss, ko savā ģļēvumā spēj izdarīt ir pārvērsties par kretīnu un likt Tev pašai noprast, ka pienācis laiks salasīt mantas!

*Nevajadzēja šo topiku sākt! Man šis laika posms nav īpaši pozitīvi noskaņots par tēmu ex kā tāda!
12.11.2011 04:15 |

Reitings 1243
Paldies, paldies :)

Oo jā, es arī viņus nesaprotu. To viņu loģiku - vienu dienu izturas pret tevi tā, ka labāk pat nevarētu vairs vēlēties, bet nākamajā tik vēsi, ka pretīgi paliek.
Man liekas ar vienu vien ķieģeli viņiem nebūs gana :D tur vajag kko smagāku :D

visvairāk besī, ka ne jau es viņu noskūpstīju, a tagad viņš no manis izvairās.

Bet nu vienalga, tas skūpsts bija tā vērts... mmmm (l) :D
12.11.2011 04:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)