Un vakars ir klāt.

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009

Čau!

Kas jums vakara plānos?

Man jādodas uz draudzenes dzimšanas dienu,bet nu galīgi negribas un nav noskaņojums,pateikt tā vienkārši,ka negribu arī nevar,jo nedomāju,ka viņa sapratīs.Tāpēc tagad mēģiņu noskaņoties 8-)

Ko jūs darat?

11.11.2011 21:27 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
iipahaaa - met tos visus ex ārā no galvas, citādi tas var pamatīgi sačakerēt garīgo. nav ko par to domāt un runāt.
Ex tēma slēgta :) :D
12.11.2011 04:18 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Lai arī esmu feministiski noskaņota pret vīriešiem, romantiku un visu to salkano
:-D Bet šis te man tiešām lika aizdomāties, cik īpašam jābūt šim skūpstam, lai tā sagrieztu pasauli ar kājām gaisā (l)

Nesaprotu, ko viņi bremzē ar kaut kādam atmazkām par aizņemtību, baidās no attiecībām, tad lai tā arī saka gan jau, ka var atrast kaut kādu kopsaucēju vai nu nezinu... Bet, ja kopā ir labi, ko tur var ņemties (l)

Ps. Man liekas tas vienaldzīgums ir kaut kāda aizsargpzoīcija vai arī pilnīga idiota pazīmes :-D To es esmu secinājusi ik dienu klausoties draudzenē, kura bessās par šo pašu tēmu :-D
12.11.2011 04:22 |

Reitings 1243
:D
Es nesen pārlasīju savu veco dienasgrāmatu - smējos un sarku par savu stulbumu :D bet dažbrīd man liekas, ka es ne par mata tiesu neesmu mainījusies, jo piemēram, ja šobrīd rakstītu kko par šo puisi, pēc laika, kad tas vairs nebūtu aktuāli, man šķiet, ka atkal smietos un sarktu :D

brīžiem man tiešām šķiet, ka viņiem visiem ir gēnos pataloģisks idiotisms :D
12.11.2011 04:30 |

Reitings 1243
Labi, paldies Tev par sarunu, bija patīkami :)

Man tikko mis Mārpla beidzās :D Tāpēc līdīšu beidzot to miega peli meklēt zem segas :)

Arlabunakti :)
12.11.2011 04:34 |

Reitings 858
Bāc, es taču kaut kad arī rakstīju dienasgrāmatu, bet man aizdomas, ka niknumā saplēsu un lapas izmetu ārā, jo tur bija kaut kas saistībā ar slēgto tēmu :-D

Ja es sāktu rakstīt dienasgrāmatu man šķiet tur lielākā daļā sastāvētu no ikdienas stulbumiem, kas ar mani notiek, kā piemēram, ievelšanās liftā ar skaļu blīkšķi, jo nepamanīju pakāpienu, izkāpšana nepareizajā stāvā, vadoties pēc bara instinkta, galvas ievēršana lielveikala ledusskapja durvīs utt, protams, gan jau arī tikšu līdz randiņiem, bail iedomāties, kas tad sekotu :-D

Bet vispār nav slikta ideja :-D Varbūt tiešam jāsāk rakstīt dienasgrāmata (l)

Man vispār gribās darīt TIK daudz lieto, ko pašiem gadiem esmu iekavējusi, kamēr biju nozaudējusi sevi, skrienot pakaļ vienam aunam 8-) Šķiet manī ir 10x red bull enerģijas un tādēļ esmu spārnos :-D
12.11.2011 04:36 |

Reitings 1243
man gan dienasgrāmata pārsvarā sastāveeja tikai un vienīgi no tēmām par puišiem :D

bet pēc pārlasīšanas es viņu iznīcināju. kkā bija uznācis, ka gribēju izmest savu pagātni. un dienasgrāmata bija liela daļa no šīs pagātnes :)
12.11.2011 04:40 |

Reitings 858
Man vēl līdz puišiem jātiek :-D
Skan jau biku šizīgi, bet tā ir :-D

Esmu mazliet ierūsējusi, lai uzreiz mestos piedzīvojumos, lai arī gadi mani padarījuši mazliet omīgāku, lai arī esmu jauns skuķis, tā ir, ka agri saku ballēties, trakot utt, tagad toč riktīga ompene :-D

Aizgāju pagājušo nedēļ uz klubu pat īsti vairs nemācēju flirtēt :-D
12.11.2011 04:44 |

Reitings 1243
Nav jau obligāti vajadzīgi randiņi, lai tīņa gados pierakstīu pilnu kladi par puišiem :D Pietiek ar to ka man viņš patīk. Un tad tik aiziet - ko viņš domā par mani? vai es viņam patīku? Kā gribas būt ar viņu kopā un bla bla bla :D
12.11.2011 16:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)