25.oktobrī pasūtiju preci no e bay, bet vēl līdz šim neesmu saņēmusi . Ko man darīt? Kā jūs rīkotos ? Esmu pasaūtījusi jau ieprriekš, taču nekad tik ilgi nav nācis. Tā var būt, ka prece nāk ilgāk par 2 ned?
Ko darīt? Gaidīt. Nu jau ir sācies pirmsZiemassvētku laiks, līdz ar ko visas preces var nākt ilgāk kā parasti. Un esmu gaidījusi arī 2 mēnešus, bet viss vienmēr ir atnācis. :)
Pati neesmu nekāda ebay guru, bet man vienmēr iesaka paprasīt pārdevējam "Tracking Number", un tad ievadot to preces meklēšanā parāda, kur tieši paciņa ir "iesprūdusi". Bet ir arī pozitīvi piemēri, jo man no Honkongas atnāca paciņa 4 dienās :D
no kuras valsts sūtīji? protams, ka prece var nākt ilgāk! man šoreiz no Anglijas nāca 3 nedēļaS! no Portugāles - 1 nedēļu un no ķīnas nāk veselus 2 mēnešus, pirms pāris dienām tik ienāca paciņa muitā! :) tā kā nepārdzīvo!
man arī nāk jau mēnesi... visu laiku sekoju līdz, čekoju to tracking nr, sākumā tur mainījās tie post office, kur pēdējo reizi bijuši un izsūtīti tālāk, bet nu jau 2 nedēļas Beijing ir pēdējā vieta. pat nezinu ko darīt, cerēju līdz pirmajam sniegam dabūt. Šodien uzsniga nedaudz man pie darba :D
Man šoreiz visas preces DIKTI ilgi nāca. No GB ~2-3nedēļas! Ir bijis par mēnesis un pusotrs.. (t) Vari sazināties ar pārdevēju. Nogaidi tās 40 vai cik dienas, tad var atvērt dispute.
Pagājušajā ziemā ar lielajiem sniegiem man nāca ~2mēnešus.
Tagad 1dien man izsūtīja no Lielbritānijas paciņu. Es ļoti ceru, ka drīz būs klāt. Nevaru sagaidīt (l)