Laba diena shodienaa :-) es tikai nesen aizdomaajos, kaa darbojas sievieshu domaasahana - aiz katra ''jaa''/ ''nee'' naak tuukstoshiem iespeejamu scenaariju, aiz tiem atkal naak jauni pienjeemumi.. viena vieniiga domaashana un paarlieku liela analizeeshana!
Pirms 2 nedeeljaam saaku straadaat jaunaa darba vietaa, jau pirmajaa dienaa klaat pienaaca priekshnieks, sasodiiti simpaatisks viirietis, un saaka daliities ar komplimentiem. Taa nu paaris dienas sasmaidiijaamies, tad sanjeemos un uzaicinaaju uz kafiju.
Iepriekshnedeelj satikaamies no riita, paaris stundinjas parunaajaam, atvadu skuupsts, ''ceru, ka buus veel daudz tikshanaas kaa shiis'' - viss kaa pienaakas. Kopsh taas dienas darbaa vinsh izraada uzmaniibu vairaak kaa pienaakas, pat koleegji saak jau pamaniit.
Nedeeljas nogale klaat - vooot, abiem nav jaastraadaa, tad nu vareetu satikties. Bet nekaa. Rakstiit vinsh raksta katru dienu, bet iipashi taalaak par ''kaa Tev iet'' netiekam. Parasti jau ir taa, ka ja kaads ljoti patiik, tad gribas tikties visu laiku, nevis iipashi stiept gumiju.
Ir sajuuta, ka puzlei pietruukst kaads gabalinsh. Man vinsh tik ljoti patiik, redzu, ka es vinjam arii.. Par kautriigu vinju nosaukt nevareetu.. baidaas no attieciibaam? It kaa jau pirmajaa tikshanaas reizee staastiija par bijusho, it kaa briidinaadams mani. Protams, parunaashu par sho jautaajumu ar vinju, nu ja vien sagaidiishu kaadu uzaicinaajumu tikties :-D pati pashlaik esmu atkaapusies un gaidu, kad vinsh izraadiis iniciatiivu.
Nu jaa, neko padariit, griezhas mani zobratinji un domaa simtiem scenaariju. Kaadas idejas? ;-) jau meegjinu nedomaat un vienkaarshi go with the flow, bet nu pacietiiba nav mana labaakaa iipashiiba :-D