Čau, meitenes (l)
Tikko pamodos, bet domāju (ceru), ka šis ir viens no pēdējiem rītiem, kad slaistos pa gultu, sākot no rītdienas man ir apmācība darbam (l) Ceru, ka man viss tur izdosies, iepatiksies un sanāks nopelnīt :-) Vakar atkal sanāca tik amizanti, ka sākumā neviens neatzvanīja, kad niknumā un vienaldzīgi ej jau uz nākamo interviju, tad atzvana abi un ej sazini, vai izdarīji pareizo izvēli, nu ceru, ceru, ceru :-)
Šīs dienas plānā nopirkt puffīgo mētelīti, biju vienu jau sen noskatījusi un tieši vakar ņēma un nopirka :-( Tad nu atradu kko līdzīgu + uz atlaidēm :-) + jāsāk iepirkt drēbes darbam, jo man ikdienai nav lietišķa stila drēbes, palēnām piepildīšu savu gardrobi :-)
Prieks, ka šodien saulains laiks! Prieks par sevi, vakar sēdēju un izdzēsu beidzot visas kopbildes bučīgās ar ex draugu (l) Jūtu, ka pamazām tieku tam pāri, laiks tomēr ir vislabākās zāles :-) Lūk, tā! Šodien izskatās skaista diena un par to man arī prieks, gribu ticēt, ka beidzot manai melnajai strīpai un depresijai tiek pielikts trekns punkts (l)