Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

rudens

 
Reitings 182
Reģ: 07.08.2011

ak, meitenes, kas par depresīvu rudeni šogad!

mētājos no viena grāvja otrā un netieku vispār uz priekšu.

pirms mēneša biju ceļojumā ar draugiem, kura laikā mans draugs pateica, ka mums jāšķirās, jo viņš mīl citu. atgriezāmies anglijā, viņš sakrāmēja mantas un aizgāja. tad sākās likstas ar pusizmaksātām algām, salūzušu laptopu un tagad man ir 4 dienas atlikušas, lai sameklēju jaunu dzīvesvietu, pretējā gadījumā būs jāiet dzīvot zem egles.

ak, protams, vēl jau esmu papusei pieķērusies kādam iedomīgam vīriešu kārtas pārstāvim, kurš arī moka un moka mani.

nav tā, ka mētājos pa gultu un raudu caurām dienām. bet vakaros, kad esmu viena ar kafiju un cigaretēm, tad gan uznāk vēlme pieraudāt spilvenu.

es zinu, ka izrāpšos no šīs zebras pakaļas, bet nezinu kā lai savācās.

un tākā es šeit ļoti reti žēlojos, tad jūs man piedosiet šo reizi.

09.11.2011 04:52 |
 
Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Traki. Bet nu. Man jau gribās domāt, ka vienmēr visu ne tik pozitīvo rudens atvelk sev līdzi. Jo. Es nevarētu atļauties čīkstēt, ka man iet šausmīgi slikti, bet tieši pašlaik daudz kas ir sašķobījies tā, ka nezinu ko un kā tālāk darīt.
Gan attiecībās, gan finansēs, gan arī dzīvesvietas un pat valsts izvēles jautājumā.

Un diez vai ir vārdi, kurus uzrakstot Tev paliks vieglāk. Šādi laiki vienkārši ir jāizdzīvo, lai pēc tam spētu novērtēt to, ka ir forši. + Tas ir kārtējais rūdījums raksturam.

Lai veicas! (l)
09.11.2011 05:47 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
mēdz teikt, ka dzīvē viss notiek līdzsvarā, ir jābūt gan sliktākiem laikiem, gan labākiem laikiem. Turklāt, kad izdzīvosi šo "leju", tad drīz vien nonāksi kalna augšā, turklāt tad emocijas būs divtik spēcīgas. Ceru, ka Tev izdosies!
09.11.2011 11:41 |
 
Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
jā, par to līdzsvaru dzīvē ir taisnība, bet notiek zokon podlasķi - viss gāžas virsū vienā momentā. un tu stāvi apjucis un vispār nesaproti, ar ko lai sāk līmēt visu kopā.
09.11.2011 12:43 |
 
Reitings 477
Reģ: 29.01.2009
Man arī ir tā, ka šobrīd viss sliktais uzgāzies virsū, bet cenšos līst ārā no bedres, nodarbināt sevi, domāt pozitīvas domas, lai nav laika gruzīties. Zinu, ka nav viegli, bet ticu, ka melnajai strīpai, kura manā gadījuma ir pamatīgi ievilkusies, sekos baltā strīpa. :)
09.11.2011 12:52 |
 
Reitings 169
Reģ: 24.06.2011
Hey Bēdumāsa.
Paldies dievam , ka man nav drauga, bet arī ir viens darbā tipiņš , ar kuru ilgu laiku sasmaidījāmies un tā, kad dabuju nummuru, šis ņem un mani ignorē, un tik dikti jauks man viņš šķita, kad saņēmos un piegāju klat še tev viņš tik man nomurminA ES ZINU, ES ZINU. nu izsproti šitādu veci!

un man traucē viņš strādāt, jo jūtu ka uz mani skatās un pastos atpakļ vēl uzdrošinās uzsmaidīt, es arī jūku prātā, arī man algu negrib maksāt, un jaunu darbu nav tik viegli dabūt lai gan cītīgi meklēju, un šijos vēlajos vakaros nebūt tomēr nav patīkami būt vienai.
Bet ko lai saka, mēs esam stipras, un vienmēr tiekam ar visu galā, un ar tādu moto es katru vakaru eju gulēt un katrau rītu ceļos.
Pamēģini ta ik vakaru pirms aizver acis, un no rīta kad ej uz darbu(es eju ar riebumu, domādama ka atrāk diena paietu, bet eju)
Katra ziņā tas teikums ir šāds- Es esmu stipra , es ar visu tikšu galā.
Un parasti tad es nodomāju, pienaks arīm mans zvaigžņu laiks.
Veiksmi, turies :))
You can do it!
09.11.2011 22:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits