nekad nesapratīšu, kāpēc ir jājautā citiem, vēl pie tam forumā, domas par tetovējumu. taisi taču uz savas ādas.
par tetovējumu, visu šito katalogu liliju šmiliju un citu augu bumu sievietēm es arī nekad nesapratīšu, tapat kā tribal tetovējumus uc šņagu. ir redzēti daudz skaistāki ziedu darbi. iesaku izvēlēties labu tetovētāju, piemēram, iekš Rīgas Tintes, un tur tad arī uzzīmēs tieši tev ko supersmuku :)
Tas ir tavs lēmums,jo tā ir tava āda uz kuras būs tetovējums.Galvenais,lai tev patiktu,jo apkārtējiem tāpat visiem nekad neizpatiksi(un vispār-diez vai tu tetovētu kko,kas apkārtējiem liktos satriecošs,bet tev pašai riebtos).
Kā zīmējumi man šie patīk.Pati sev netaisītu,jo nav manā gaumē,taču-tev ir tava gaume.Ja tev ļoti patīk un tu vēlies šādu tetovējumu-kāpēc ne?Tev jau būs ar to jāstaigā nevis kādam citam. :)
man liekas, ka nevajag jaukt puķes. te lillijas, te rozes.
man ne visai , jo tur visa kā ir par daudz.
es šādu taisītu ar viena veida puķēm. piemēram, ar tām lillijām.
vai vnk tikai ar rozēm. un krāsaino.
uz apakšdelma... netaisītu, personīgi es, noteikti nekad. un kur nu vel lillijas un rozes. vai zini kas senos laikos tetovēja lillijas? simbolika nav tā labākā. (t) bet nu tava izvēle, ja tik ļoti patīk ziedi. (t)
uz apakšdelma... netaisītu, personīgi es, noteikti nekad. un kur nu vel lillijas un rozes. vai zini kas senos laikos tetovēja lillijas? simbolika nav tā labākā. (t) bet nu tava izvēle, ja tik ļoti patīk ziedi. (t)
Ļoti nepatīk ne viens, ne otrs, nekādā gadījumā neko tādu sev netetovētu (t) Kā jau minēja - lilijai senos laikos nebija tā labākā nozīmē, tā bija nenomazgājama kauna zīme (t) Bet nu izvēle protam ir Tava, tas ir tikai mans viedoklis :)
ja, prieks apaksdelna par lielu liekas...man pasai ir 3 tetovejumi un ari viedokli dalas, bet mani tas isti neuztrauc, jo galvenais, ka tie patik man un katrs no tiem sevi nes nozimi, tie ir svarigi un tuvi man..\
vienkarsi tapatas del skaistuma gan es netaisitu tetovejumu.