Taa man aktuaala PROBLEEMA, sorry, man nav garumziimju:)
Biju taadaas attieciibaas visu vasaru un skaidri peec pirmaas nakts noteicu, ka mees "nesasienam viens otru" un vienk izdziivojam kopaa pavadiito laiku; varam satikties arii ar citiem. Puisis absoluuti piekrita. Bijaam izdeviigi viens otram, dziivojaam kaiminjos. Taa kaa maacos citaa valstii, vinjsh zinaaja ka taa vai taa augusta beigaas buushu prom! Peec kaada laika saakaas greizsirdiiba uz ik vienu puisi, kursh pat tikai paskatiijaas uz mani, tad sekoja atziishanaas miilestiibaa uz ko atbildeeju, ka,pat zinot, ka tam nav naakotnes, vinjs arii man kljuvis ljoti miiljsh. Braucot prom, noveerteeju kopaa pavadiito laiku, bet uztveeru tomeer, ka taa nodalja manaa dziivee ir vismaz fiziski paarshkjirta. Aciimredzot vinjs to tomeer taa neuztveera un veel shodien rakstiija, ka pietruukstu. Bija jau nopircis biljetes uz tuvaako valsti, kuraa abiem buutu izdeviigi satikties. Pateicu, ka netieku un nu neko, shis viens aizbrauca. Man vairs negribas sociaalajos tiiklos iet tikai taapeec, ka atkal pastaav iespeeja, ka shis gribees runaat. Vinjs zina, ka man pashlaik nav nopietnas attieciibas, bet saka, ja kaads uzrodas, tad, lai vinjam pasaku! Ai, nu nesaprotu, kaapeec vinjs vispaar par mani veel domaa, ja nav redzeejis jau sen. No saakuma man arii vinjs pietruuka, bet nu jau laiks ir pagaajis un ir cita "dziive". Man gribaas uztureet labu, draudziigu kontaktu, jo viss mums saakaas ar draudziigaam vakara sarunaam :) Bet kaa vinjam ieskaidrot, ka kopaa mees neesam un nebuusim...nezinu, pashlaik taa man ir viena liela probleema. No visas shiis pieredzes varu tikai teikt, ka, manupraat, viens no abiem piekjeraas vairaak otram un nekas tur labs neiznaak! Vismaz es esmu iegraabusies. Nu pati jau esmu ar lielu vainu, ka ljaavu puisim tik taalu aiziet savaas juutaas. Laikam pietruuka pieredzes shaadam attieciibu modelim! Aii, cik daudz sarakstiiju...