Attiecību krīze!

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011

Pirms mēneša lasīju internetā par attiecību krīzēm (iespaidojos no iepriekšējās diskusijas) http://ej.uz/7z1q.

Ja bija kā izpaudās jūsu attiecībās

1 gada krīze

3 gadu krīze

7 gadu krīze utt.

Būtu interesanti vai šī teorija ir tik patiesa? Lūdzu jūsu viedoklīši |-)

08.11.2011 18:29 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
nezinu, kā ar tām tālākajām krīzēm, jo man nav bijis tik ilgu attiecību, taču sāk izskatīties, ka tas, kas manā dzīvē noticis pēdējā laikā, ir bijusi krīze, nevis patiešām beigas...
bijām kopā gadu, un tad puisis tā visai juceklīgi paziņoja, ka grib šķirties, jo attiecības laikam vienkārši neesot viņam, gribas pabūt vienam, es gribot no viņa vairāk, nekā viņš var dot utt... un tagad izskatās, ka viņam nebija ne jausmas, ko viņš īsti dara, jo jau pēc divām dienām viņš ir klāt ar lūgumiem viņam piedot, jautājumiem, vai būtu gatava ar viņu vēl kādreiz tikties, saka, ka ilgojas...
un es nesaprotu, ko man darīt. no vienas puses, negribu, lai tas beidzas, no otras -- negribu arī ļaut, lai mani tā mētā apkārt
09.11.2011 10:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es zinu, ka bija 3 gadu krize, bet gada kaut ka izpalika un lidz 7. vel janodzivo
10.11.2011 00:25 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Jā, patiesa!!!
Neilgi pirms gada jubilejas viņš mani nokrāpa, tad pagāja laiks.
Šogad bija trīs gadu jubileja, uzzināju daudz nepatīkamu pārsteigumu un pieliku tam visam punktu! Netaisos gaidīt un uzzināt, kāds suprise mani sagaidītu vēl pēc četriem gadiem!
10.11.2011 00:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits