ai,man nepatīk tas Ivars, BET tas kā visi viņam klūp virsū jau sāk piegriezties. Tā ir, ka uz pārējo mēsliem tiek pievērtas acis,nu ir. šova organizatori ļoti labi redz,kur var uztaisīt šovu. jā,Ivars ir briesmīgs, bet nu, ir par traku.
jā, taisnība... visi kā vilki klūp virsū. Ir daži,kas atbalsta Ivaru un turās pretim pārējiem, bet kad vajag- viņi klusē. Tā kikī vispār- " es neizteikšos " un glupi pasmejās. Laikam bail atrauties :-D
Viņš ir sānsensis un, noteikti, viņu izmetīs, lai nemaisās, bet baļķus viņi neredz savās acīs- Ivara acīs pat skabargu ierauga un.. vēl kas.. uz Ivara taisa šovu!!! Tas ir normāli.
man tā Kikī vispār tik nenormāli krīt uz nerviem :D viņa ir ļoti simpātiska un ar labu balsi, bet galviņa gan tāda patukšāka, un tagad jau arī sakāpis.
tiešām,visi pārējie tā pārkāpuši noteikumus,bet tas jau nav pilnīgi nekas,jo ir taču Ivars.
man kikī sākumā bija favorīte, bet tiešām, kā uzkāpa tajos mākoņos, tā ar degunu mākoņus bīda un sāka jau riebties.. kāpēc ir tik negatīvi jābrūk virsū un ņirgt.