man atkal tie6i otradi,pedejā laikā sāk pavērties daudzas durvis,rodas iespējas pāriet jaunā līmenī,lai gan neko sevišķu neesmu darījusi,lai tas notiktu...līdz šim man likās,ka stāvu tālu no kompleksiem par izcelsmi un kad kāda družka žēlojās,ka piem.nespēj saņemties aiziet uz randiņu ar vīr.,kuram ir augstākā izglītība(viņai nav),es vnm biju tā,kas teica,lai tak neņem to galvā,jo viņš tāds pats cilvex kā viņa vien ir utt...tgd pati esmu nonākusi kompleksu varā,jo tie intelektuāļi , garīga darba strādnieki, diezgan smalki cilvēki sākuši mani biedēt 8-) domāju,ka tai brīdī ,kad beidzu videni,man komunikācija ar viņiem nesagādātu raizes,jo biju erudīta, gudra,man vnm ir paticis izteikt savas domas uz papīra utmldz..bet no tā laika ir gājuši daži gadi,neesmu ieguvusi augstāko izgl., ir darīti dažādi vnk darbi,par kuriem es nekaunos,piem.kasiere, esmu bijusi fasētāja,strādājusi kokapstrādē pat, utt., taču tgd man jāatzīst,ka liekos pati sev garlaicīga..no vienas puses- ir vēlme iespraukties jaunā vidē,no otras - komplekss par to kā viņi skatīsies uz mani..zināt,lai nesanāk kā ziepenē,kur piem. Marija ierodas sava bagātā līgavaiņa namā ,kur viņu sagaida tā izsmalcinātās radinieces,kas ar vāji slēptu nicinājumu noskatās meitenes pūliņos iekļauties un vsp...labi,es aizfantazējos...patiesībā vnk gribēju izkratīt sirdi,jo kas man darāms ,man apm.ir skaidrs - jāsāk skoloties tālāk :) esmu laikam nonākusi pie sava personīgā slēdziena,kpc ir vērts un vajag mācīties- lai smadzenes neierūsētu, attīstīt sevi garīgi,lai nebūtu kauns parunāt ar tiem,kas šo attīstību nekad nav pārtraukuši...hmm..kāda uztvēra manu domu? lai nu kā - jauku jums visām šo atlikušo dienas daļu! cheers ;-)