Vispār mūsu stāsts ir traki smieklīgs, bet nu tā kā jau tāpat gari sanāks, tad sīkumos nestāstīšu :-D Pirmo reizi tikāmies vienkārši draugu kompānijā, pēc tās reizes vairs nebija nekāda kontakta, izņemot to, ka viens otram bijām draugiem.lv (joprojām neatceramies, kurš kuru aicināja).Pēc pāris gadiem kopš tās tikšanās drauga mammai kāda sieviete teikusi, ka puisim pavasarī uzradīsies meitene, sāksies nopietnas attiecības, kurās abas puses no sirds mīlēs(būšot meitene, ko viņš zina, bet nepazīst). Tās, protams, esot likušās muļķības. Līdz pienāca pavasaris un mums atkal bija lemts tikties tajā pašā draugu kompānijā. Tajā vakarā viņa mašīnā palika mans mētelis - nākamajā dienā es viņam piezvanīju, lai dabūtu to atpakaļ. Turpmāko nedēļu tikāmies, kā draugi (bijām trīs - viņš ar savu labāko draugu un es), kas katru vakaru kopīgi kur aizbraucām), tajā pašā nedēļas nogalē visi trīs nolēmām doties uz klubu. Tad nu klubā arī tovakar atklājās pirmās simpātijas, kas nākamajā dienā tikai šķita radušās garšīgo kokteiļu dēļ :-D Turpinājām tikties kā draugi, taču pēc aptuveni 2 mēnešiem gandrīz nemanot jau dzīvojām kopā! Kopā dzīvojam nu jau pusotru gadu, un palēnām arī domājam par kāzām (l)