Regulāri kāds brutāli blenž virsū un acīmredzami iekāro :-D , bet tā kā esmu aizņemta sieviete, tad parasti cenšos parādīt ka esmu ļoti iedomīga un lai nemaz nenāk man klāt!(tā man iemācīja mans vīrietis :-D ) Parasti sanāk, bet ir bijušas reizes kad pat tas nepalīdz, citi ir īpaši apņēmīgi un viņiem iedomīgās sejas netraucē! :-D
Viens no gadījumiem bija, ka ļoti simpātisks vīrietis jau tramvaja pieturā acīmmredzami neatrāva acis, tas pats arī tramvajā, kad pienāca mana pietura arī viņš kāpa ārā(kas jau bija gaidāms) :-D tad, protams, sekoja visādi jautājumi ar to kā mani sauc utt., piedāvājumi iet kaut kur pasēdēt, prasija tel. nr. utt.. :-D
Es parasti cenšos ignorēt tādus un neatbildēt vai nu atbildēt īsi un konkrēti! :-D
Droši vien ja būtu brīva un nebūtu TIK kautrīga tad parunātos arī, bet pašlaik man tas nav vajadzīgs! 8-)
Atceros vēl ka arī reiz Centrā simpātisks puisis, zolīdi ģērbies pienāca jautāja vai nevēlos uz kino, iedzert kko utt.., es ļoti izvairīgi atbildēju un aizmuku no viņa. Pagāja kāda nedēļa un šis atkal klāt, tajā pašā vietā. :-D
Un domāja ka laikam, esmu cita, jo neatcerējās mani, labākais ka jautāja tos pašus jautājumus! :-D Viņam laikam bija kaut kāds "Projekts-Cik meitenes 1 nedēļas laikā var nokoļīt" :-D