HELP !Neliek mierā bijušo!

Reitings 296
Reģ: 13.10.2011

Help meitenes ,ko lai iesāk? :-/

Drauga bijusī draudzenes neliek viņu mierā !Raksta sms zvana ,mēģina pievērst savu uzmanību ,nu visādos veidos vēl cenšas viņam tikt klāt,un cenšas visu vērst par labu ! (e)

Viņi kopā bija 1 gadu ,bet izšķīrās jo viņa tā EX pa kreisi nolaida!Viņš to uzzinot nekavējoties pameta viņu!

Esam jau kā pārītis kopā 3 mēnešus , bet nevaru vairs izturēt viņa bijušās meitenes attieksmi ,rīcību !!!! :-/

Vienā no tusiņiem pat uzzināju no draudzenēm ka tā EX visu iespējamo darīšot lai tik viņš atgriestos :-O

Ja es būtu liela kausle ,sen būtu iedevusi iekšās tai EX :%27-(

03.11.2011 19:42 |

Reitings 47
Reģ: 10.10.2011
Pilnīgi piekrītu Kattei, bieži vien vīrieši stāsta, ka ex tāda un tāda, ka mieru neliek, bet patiesībā paši ar viņu kontaktējas, meitene tiek nolikta līdz ar zemi, pati zinu tādus vīriešus.
03.11.2011 21:12 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Manejam(bijusajam) ari rakstija, pat pec 4 gadu skirsanas,kopa bija tik kkadas 2 ned, gribja zinat ka vinjam jot,musu 2 gadu kopdzivs laika tas bija kadas 5 reizes!Mana draudzene tagad cinas ar vienu,kura neliek mieru vinas puisim jau 4 menesus,pati pamta,ka uzzinaja ka vinam mana draudzene-atkal grib!Bet problema taja,ka vins vinai atbild uz visam tam dumibam,vesi,bet ko tadam citu vajag...
04.11.2011 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits