Kā jau iepriekš minēja, tad lavašmaizītes parasti aizet uz urrā. Vari dārzeņu plati (burkānus, gurķus, cherry tomātiņus, puķkāpostus) ar kādu mērcīti, augļus (vīnogas, ananāsu, mandarīnus), vari arī žāveto vistiņu jau mazākos gabalos sagrieztu uzlikt uz galda, un saldajā no kūkām jau iepriekš minēto saldo bruneti :-)
nesen vienai kolēģei bija ķilavmaizes ar olu!par cik mājās tādas neēdu, tad ar gardu muti locīju iekšā!Vēl jau ērts variants nopirkt vai uztaisīt kādu mērcīti, ko ēst ar čipšiem, dārzeņiem, sāļajiem krekeriem, standziņām utt
esmu taisiju saljos grozinjus taa ka saljos grozinjus gatavus nopirku veikalaa un iepildiju ar pašgatavotu pildiijumu:
tunci savaa sulaa smalki sagriezu kopaa ar vaariitu olu,majonēzi un marinetiem gurkjishiem,to visu parlejot ar majoneezi nedaudz!
var tunci ar olu un majonēzi ielikt groziņā, rosolīti. Var uztaisīt pats saldo groziņu piemēram vārītais krēms un pa virsu augļi un ogas, galvenais jau ir laiks, vai vēlies tam veltīt laiku.
Var nopirkt torti un šampi un viss.
Mums parasti ir kulinārijas tehnikums, tāpēc nav vērts pat te rakstīt kas tiek gatavots jubilejās ;-) ārprātā :-D
nezinu uz ko esi gatava tu, bet es biju pasuutiijusi vienu reizi no Elandes saaljo klingeri, nu ljoooooooooti garshiigs, suliigs, daudz sastaavdaljas, bija taads, nu kaa lai pasaka, slapjsh :D kaa taada pica. man izmaksaaja tas laikam ap 7ls un arii kaut kur uz padsmit cilveekiem
aaaa....biju vienu gadu originaalu cienastu organizeejusi :D izcepu maajaas kaudzi ar plaanaam pankuukaam, nopirku lauku kreejumu un panjeemu zapti liidzi :D visi bija apmierinaati ka nu tikai ;) veel sagriezu sieru, ja kaads veeleejaas ietiit pankuukaa iekshaa :)
savā dzimšanas dienā uz darbu nenesu vis torti, bet visādas mazas kūciņas, centrāltirgū maizes paviljonā ir viens stends, kur pārdod latviešu ražojumus un tas man ir ļoti iecienīts. Iepirku tur vēja kūciņas, gan ar biezpienu, gan krabju un siera pildījumu, vēl tur visādi mazi eklerīši un mini tējas bulciņas - visiem patika šāds variants :)