Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ceturtdienas beztēma

Reitings 688
Reģ: 29.01.2009

nu tad Labrīt! (l)

kā gulējāt, ko šodien darīsiet un kas brokastīs?

par un ap visu šeit :)

03.11.2011 11:34 |

Reitings 688
mans rīts sācies ar pamošanos no kaķa skrāpēšanās pa viņas kastīti, varēju vēl pāris h gulēt, bet vairs nevaru aizmigt..
cepšu vēlāk kartupeļu pankūkas un došos uz darbu..
pašlaik dzeru tēju, čekoju jaunumus internetā un dzeru upeņu tēju.

Lai izdevusies diena! (l)
03.11.2011 11:36 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Labrīt!
Gulēju labi, bet gribas vēl :D Tūlīt jau jāiet uz lekcijām.
Šodien brokastīs pupiņu salāti ar kafiju. Ņamma! (l)
03.11.2011 11:43 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Labrīt :D

ap 6šiem mani pamodināja kaimiņu rejošais suns, pēc tam nedaudz pēc 7tiņiem pamodināja drauga sms, un tad ap 8toņiem mani pamodināja mans modinātājs :D traki vsp šitā mosties :D

brokastīs cepšu siermaizītes (l)

šodien skaisti saulīte spīd :)
izdevušos visām dienu!
03.11.2011 11:44 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
gulēju loti labi. brokastīs apēdu banānu un saldo ēdienu.
vakar kolēģei aizgāja ciet smadzenes. sāka trakot, bļaut uz visiem. kliedza arī uz priekšnieci. ne tiek galā ar savu darbu un psiho uz visiem.
03.11.2011 11:45 |

Reitings 6324
Labrīt!
Šodien braukšu pie drauga vecākiem, kur mēs pavadīsim visas brīvdienas. Beidzot tikšu pie friziera. Neesmu bijusi 4 mēnešus :-O Jūtos kā mazais purva briesmonītis, prekšēje mati galīgi noauguši un bezformīgi.
Rīt plānā draugam svarīgs pasākums Tukumā, būs liela izēšanās (l)
Tā kā cosmo noteikti maz vai nemaz iegrieīšos, jo drauga vecākiem noeikti atkal nebūs nets :-D Bet neka: grābšu lapas, spēlēšu Katanas ieceļotājus un baudīšu meža skaņas :-)
03.11.2011 11:47 |

10 gadi
Reitings 5631
labrīt! esmu jau darbā, tagad domāju taisīt piparmētru tēju (l)
no rīta autobusa šoferis jau nokaitināja, kas man pa daļu, ka viņš nevar atcerēties cenas?! (t) grrr...
jāiečeko netā kāda šallīte, varbūt kāda iepatīkas un nopērku.
brrr...vispār pavēsi, man kā siltummīlim šis laiks jau paliek pa aukstu, ieslēdzu pat pūšamo sildītāju, lai kājiņām silti! :-D
jauku dienu!
03.11.2011 11:47 |

Reitings 13628
Labrīt!
Brokastis vēl neesmu ēdusi - būs dārzeņu un gaļas sautējums (vakar gatavotais).
šorīt jau paguvu izcept biezpiena pīrādziņus, ko iedot vīram līdzi uz darbu. Tagad dzeru ingvera - citronu tēju ar medu.
Vakarā - Eltona Džona koncerts.
03.11.2011 11:52 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Labrīt!
man skumīgais noskaņojums tā arī nav nozudis.. :-/
vakar vispār vienīgais manu garstāvokli uzlaboja sarakste ar kursabiedru!

es beidzot arī tikšu pie friziera, esmu tik priecīga, jau bija apnicis, gribējās to svaigo izskatu, kad iznāco no friziera!
jau 4diena! vēl tik rīt jānostrādā un tad jau brīvdienas! šoreiz, laikam pa mierīgo mājās tās pavadīšu.

šorīt pamanīju, ka beidzot sāk noiet krevelīte no acīm, tagad varēs redzēt kā reāli izskatīsies mans permanentais, šodien atrādīšos meistarei, tad arī tiks nolemts vai vajadzēs korekciju.

jauku dienu! ;-)
03.11.2011 11:53 |

Reitings 219
Reģ: 04.04.2011
labrīt! :-)
Rīts kā jau rīts-ar kafijas krūzi jau darbā!
brokastīs bija augļu salāti ar jogurtu, jo tas bija vienīgais ēdamais manā virtuvē.
priecē apziņa, ka ir jau 4diena-vakarā jākrāmē soma, lai rīt pēc darba dotos uz Alūksni. (l) Tik sen nav būts.
bet nu tagad vēl priekšā visa diena darbā...eh, kā negribas strādāt! negribas, negribas, negribas!
03.11.2011 11:55 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Labrīt!!!
Ai, vakardien bija stulbs dienas noslēgums :-| Aizgāju uz kino, tā jau viena un bessīja visi pārīši, kas tur mīlinājās. Kā bonuss visam zālē ieradās tā "slut", ar kuru krāpa mans ex jeb viņa tagadējā love. Ei, iestāsti manai stulbajai veģitatīvajai distonijai, ka tas nebija iemesls satraukumam un pārējām emocijām. Esmu ļoti dusmīga uz sevi, jo nenoturējos un iedzēru savu "sos" tabletīti (e) TIK ilgi man sanāca ar sevi tikt galā un uzveikt visus simptomus, bet, nē, vakardien salūzu! Gala rezultātā mājās ierados jau čillā, viss likās čillā, acis peldēja un likās, ka pati lidoju + ēdu kā nelabais, tas man atgādināja tos vakarus, kad puiši ir pīpējuši "savus labumus"! Pie velna sev nosolījos, ka skalošu sev smadzenes tik ilgi, kamēr izskalošu un tabletītes vispār no maka izņemšu, nafig man tās vajadzīgas, esmu stiprāka par kkādiem ikdienas sīkumiem!!!! :-|

Un otra svarīgā lieta, ko vēlējos Jums prasīt... Sakiet lūdzu no pieredzes, kurus angļu valodas kursus variet ieteikt??? Mans mērķis ir "uzkačāt" savu levelu līdz ļoti labam līmeni, lai varu nokārtot IELTS testu... Man aptuveni ir pusgads laika, esmu gatava intensīvi strādat un iegūldīt, bet zinot svei man ir vajadzīgi kursi, kur pamatīgi Tevi ņem priekša, mīļā, iejūtīgās skolotājas man šoreiz nederēs :-D Lūdzu, meitenes, padalieties pieredzē (l)

Esmu sev nospraudusi mērķi nākamajam gadam un ļoti gribu to realizēt (l)
03.11.2011 11:59 |

Reitings 2279
Labrīt!
Gulēju labi, redzēju komisku sapni, no rīta atstāstot to, bija jāsmejas.. :D
Bet par dienu - vēl nevaru saprast, vai būs laba.. Atkal sāp galva, cerams, ka nebūs pārāk daudz jāstrādā, lai nevajadzētu sasprindzināt savas smadzenes.. :D Pēc darba ir plānā iebraukt pie bijušās kolēģes, palīdzēt viņai uzrakstīt mežonīgi niknu vēstuli VIDam! :D
Ak jā, un vēl ir jāpacenšas pa dienu izprātot, ko darīt ar klientu, kurš tikai sola samaksāt par pakalpojumu, bet to nedara un tagad, kad termiņš jau sen ir garām, pat vairs neatbild uz brīdinājumu vēstulēm.. :(
03.11.2011 12:01 |

Reitings 2279
iipashaa - lasīju par Tavām nedienām ex dēļ un domāju - velns pār stenderi, kāpēc gan tik skaistai, foršai un vienkārši lieliskai jaunai meitenei būtu jāstreso kaut kāda ēzeļa dēļ!? Izslēdz viņu no sava prāta un sirds! Tu esi vērta daudz vairāk un viņam nav ne jausmas, ko viņš ir zaudējis!!! :)
P.S. Runājot par angļu valodu - ne tikai no pasniedzēja ir atkarīgs, cik daudz iemācīsies! Ja PATI gribēsi, tad daudz iemācīsies arī pie mīļas skolotājas! :D :D
03.11.2011 12:06 |

Reitings 858
Sunce, paldies par labajiem vārdiem :-)
Ex puisim būtībā esmu tikusi pāri un viņš tiešam manī vairs nerada nekādas emocijas! Tiešām jūtos atvieglota un laimīga (l) Vienkārši ir daži sīkumi, ar kuriem es galā nevaru vēl tikt (e) Bet man tas izdosies, esmu apņēmusies!!!! Pietiekami bendēju veselību 3 gadus!!!! Nē, nē :-)

Un par angļu valodu zinu, ka tas no pašas atkarīgs :-( Bet manī dzīvo tads velniņš vārda "haļava" :-/ Un pieredze rāda, ka šo velniņu vislabāk izdodas izdzīt tikai ar soda sankciju metodēm :-D
03.11.2011 12:11 |

Reitings 2279
iipashaaa - kādas soda sankcijas Tu iedomājies sagaidīt no kursu pasniedzējas vai privātskolotājas?! :D Ar sliktu atzīmi, piezīmi dienasgrāmatā Tevi vairs neiebiedēt, soda naudu likt maksāt - neloģiski, jo Tu vari nomainīt skolotāju. Nopēršana? :D :D
Attiecībā uz to ex-lietu - jebkurā gadījumā saņemies! Tev ir vienkārši jābūt soli augstākai par visu, kas ex sakarā Tev var sagādāt sāpes! Galu galā - pieļaujot to, ka Tevī sarosās dusmas, Tu kaitē tikai sev. Teikšu kā veca vecenīte, bet - nervu šūnas neatjaunojas! Neļauj, lai Tu jau jaunībā pazaudē tās nervu šūnas, kas Tev vēlāk būs daudz vairāk vajadzīgas.. :)Runāju no pieredzes! :D Klausi vecākus cilvēkus!!! :D :D
03.11.2011 12:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Īstenībā jau viegli teikt, bet sajūtas taču tai sirsniņā paliek, galu galā nepavadīja tak 1 mēnesi, bet trīs gadus, kuros bija arī daudz kas labs, un tas labais jau spiež uz sirdi, pieradums, ar vēsu prātu nav iespējams uz tām lietām paskatīties :-(
Diemžēl arī es izšķīros ar cilvēciņu, bet viņš ir lojāls, taču sāpe ir, un tur lai vai kas un ko teiktu, nepalīdz :-/ diemžēl.
Laiks tās lietas sakārto, citam pat laiks neko nedod.
03.11.2011 12:17 |

Reitings 4129
Neveidošu atsevišķu tēmu, negribu pārāk izcelties, bet pa laikam lasu šeit, ka meitenes jautā pēc padoma, ko darīt, ja vīrietis vēlas padzīvot viens. Šoreiz man uznācis mirkļa vājums un viena vēlos padzīvot es. Nē, mums attiecībās viss ir kārtībā. Nē, man nav cits vīrietis. Jā, es vīru mīlu, bet man gribās mazliet vientulības devu...
03.11.2011 12:22 |

Reitings 159
Reģ: 10.10.2011
labrīt. (:

šorīt piecēlos un sapratu, ka neiešu uz skolu, jo nespēju izkāpt no gultas. kāju muskuļi ir sastiepti un nevaru ne pakustināt,ne paiet. tā lūk, man rīts iesākās.
Ķeršos klāt citām lietām/darbiem, vismaz viens labums,paliekot mājās.

Man gan laukā ir traki liela migla!
03.11.2011 12:26 |

Reitings 6324
Abalone, man ar tā uznāk, parasti draugu aizsūtu pie viņa vecākiem vai pie drauga, jo pašai man nav kur likties. Tev vismaz ir kur padzīvot?
Man parasti pietiek ar dienu vai divām un manī miers un gribu draugu atpakaļ.

Reitings 858
Nu, nē, ne gluži iepēršana :-D
Vienkārši es gāju kursos, kuros skolotāja uztvēra to visu tā baigi viegli, ai, mājas darbu neizpildījāt nekas, ai, īsti netiec galā ar teksta tulkošanu, nekas kāds cits Tev palīdzēs. Un tā arī es kā ņuņņa neko baigo neiemācijos :-P Man gribas, lai ir prasīgi, lai liek darīt un tā, ka Tu jūti, ka esi nosvīdis pēc šīm nodarbībām. :-)

Ps. Joprojām par ex... Es necepjos, nu veselā saprāta pusse tur vairs ne par ko necepjas, jo zina, ka tas viss ir manis pašas labā :-D Bet saku, ka 3 gadu laikā es pamatīgi sabojāju sev veselību ar visām histērijām, pinkšķēšanām utt, daudzas jau te raksta, ka veģitatīva distonija ir iedomas :-P Nūūuū... Gan jau savā ziņā, bet tikt ar to galā ir ļooooti grūti! Vairāk kā pusotru gadu pēc epilepsijas lēkmes (man nav epilepsija) man bija jālieto zāles, katrs stress, jauni cilvēki, vides maiņa mani dzina izmisumā.. Tagad es biju tikusi tālu uz priekšu, nekādas zāles, atsāku iet ballēties, darboties, tikties ar jauniem cilvēkiem, tieši tādēļ sevi tā nosodu, ka vakar nenoturējos un paņēmu to "sos" tabletīti!!!
Sunce, es zinu, ka veselība ir jāsaudzē, galu galā man tak vēl karjera, bērni priekšā :-D Es to visu zinu :-) Tikai man jāpieslīpē tie negludumi, kurus pati esmu panākusi ;-)

Reitings 2230
iipashaa, turies! Būs labi, ar laiku visi s*di aizmirsīsies :-)
par IELTS runājot- man ir tāds pats mērķis, tagad mēģināšu atrast labu pasniedzēju un atsvaidzināt savu valodu. Plāno mācīties ārzemēs? Kur- ja nav noslēpums? ;-)
03.11.2011 12:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits