O jā, varu gan ieteikt. Nu jau gadu kā esmu sajūsmā par Braun Satin care (l) (l) (l)
Mati tik forši, ka visi apkārtējie pamanījuši (nu, protams, tur ir arī citas aktivitātes klāt kā vitamīni, labi šampūni utt.). Bet fēns ļoti labs. Ar gaisu izdalās sudraba joni, kas piedod matiem gludumu un spīdumu. Tiešām iesaku!
Kad biju latvijā nopirku cenu klubā pašu lētāko fēnu Remington un lietojas joprojām labi, esmu apmierināta un nav arī smags (viegls) man nepatīk smagi fēni, jo man rociņas laikam pa trauslām :D
Ja manējais esošais nobeigtos, es noteikti pirktu kādu no Remington.
Man jau tagad ir, pirku pirms daudziem gadiem, vēl ļoti labi kalpo, nu kkas līdzīgs šim, tikai kādas 2 paaudzes vecāks:
http://ej.uz/4boa
Oi, un kā vel svarīgi ir kāds fēns. Es pati ļoti reti fēnoju matus, bet kad to daru, tad es gribu, lai viss ir smuki! :) Manējais diemžēl atdeva galus, jāpērk jauns būs. :( Un varu teikt, ka uz beigām viņš nevis izžāvēja manus matus, bet sataukoja, ka nācās mazgāt velreiz matus. Tāpēc labam fēnam ir nozīme!
Es pirku Elkorā, un tā arī pajautāju - man lūdzu, vislabāko/vissaudzīgāko fēnu. Tā kā es jau pietiekoši daudz līdzekļu biju ieguldījusi matu atveseļošanā, tad tiešām gribējās nopirkt labāko preci. Tā nu konsultants man ieteica šo, starp citu bija tikko iznācis :) Bet cik zinu, tad tagad arī citas (lētākas) firmas piedāvā fēnus ar jonu plūsmu. Nezinu, vai tie tikpat labi.