jā, laikam jau esmu lutināta ar mīlestību, bet šķiet ka nespēju novērtēt visu labo, kas man dzīvē ir, vai arī man tas vnk nerūp. ir grūti savas problēmas risināt dzīvā dabā, šeit tas ir vieglāk, jo esmu anonīma, bet dzīvē man būtu jāļauj cilvēkiem mani redzēt tādu, kāda esmu ar visu slikto, ko esmu izdarījusi.
Dievs man nav īpaši tuvs, nespēju ticēt kaut kam, ko neredzu, nedzirdu un nav pierādījumu, ka tāds ir, kaut gan varbūt ka tas ir risinājums. ja Dievs eksistē, tad viņš ir ļoti netaisnīgs.
vecāki šķīrās, jo mans tēvs bija tāds pats ka mans bijusais draugs, kontrolējošs, nejauks, valdonīgs utt, plus vēl krāpšanas pa labi un pa kreisi, neticu laimīgām attiecībām, pie tā vainoju vecākus. ir brāļi un māsas, attiecības labas, bet nesazinos pietiekami bieži, jo varu tīri labi iztikt nez viņiem, kas ir ļoti negodīgi no manas puses, jo divi no viņiem vēl ir mazi, un viņiem mani vajag, bet es nespēju rūpēties par viņiem pietiekami.
it kā runājos ar savu ģimeni, bet vienmēr paturu atkāpšanās iespēju, nekad nepasaku visu patiesību, tikai daļu, lai viņu neredzētu, cik vāja patiesībā esmu, un ka man vajag palīdzību.
pārlasīju, ko uzrakstīju, un sapratu, ka mana dvēsele un galva ir 'f*cking train wreck'. bāc, moš psihologs var līdzēt.