Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

First date

10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, manas jaukās un sen neredzētās cosmo meitenes.

Esmu ļoti satraukusies par tuvojošos randiņu ar ideālo puisi. Jo ātrāk tuvojas tā diena, jo sirsniņa pukst straujāk. Sajūtas ir tik dīvainas, bet tai pat laikā tik patīkamas. Šī būs pirmā tikšanās reize ar viņu. Parasti ejot uz randiņiem, sajūtas ir savādākas, tādas piezemētas, pat pats pirmais randiņš neizraisīja tādu uztraukumu. Tagad sēžu ar siltu tējas krūzi rokās pēc siltas vannas un domāju.. daudz domāju, ka tik nesalaižu visu grīstē..kārtējo reizi..

Kādi bija jūsu "pirmie" randiņi ar puisi, kā mazinājāt to satraukumu, vai randiņš bija izdevies?

Šī tēma ir viss ap un par randiņiem! (l)

01.11.2011 18:24 |

10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Nav sevišķi daudz dzīvē iets uz randiņiem, tāds palielāks satraukums bija tikai tad, kad man bija 16 - 18 gadu:D Ir pat bijusi doma apgriezties un mukt prom, bet puisis jau mani gaidīja:D
01.11.2011 18:29 |

Reitings 10
Reģ: 01.11.2011
Nu vienmēr man ir bijuši tie satraukumi, jo principā esmu stresaina būtne, bet cik atceros neko vairāk par neveikliem klusuma brīžiem vai pārklausīšanos neesmu salaidusi grīstē :-D . Tagad, kad jau labu laiciņu esmu kopā ar draugu, atceroties pirmos randiņus, liekas- ko abi no sevis tēlojām? :-D Pavisam savādāki tomēr esam, tāpēc iesaku mazāk censties tēlot, jo tad var sākties apburtais loks. Ja būsi dabiska, tad viņš arī atslābināsies un jūs jautri pavadīsiet vakaru. Zinu, ka pateikt vieglāk, kā izdarīt, bet sākumā uztraukums būs 100% :-D . Galvenais, ka viņš sāks atkāpties, sarunām un vakaram ejot uz priekšu. Āāā..vēl varu ieteikt- nebaidies un nekautrējies no savām sajūtām. Vari pat atklāti pateikt, ka nedaudz uztraucies (protams smaidot). Tas tevi padarīs viņa acīs tikai cilvēcīgāku un vīrieši tādas lietas novērtē. Vēlu veiksmi! Pastāstīsi, kā gāja! ;-)
01.11.2011 18:30 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Kā pirmā tikšanās reize? Internetā iepazināties?
Es parasti ar visiem sapazīstos klubos un, kad eju uz pirmo randiņu, tad uztraucos par to, vai atcerēšos, kāds izskatās!bet nekad nav nācies vilties!ja nu vienīgi par sevi!es esmu lielā muldoņa,kurai muti nevar aiztaisīt, bet tados gadījumos satraucos un neko jēdzīgu nevaru pateikt!atceros randiņu ar savu lielāko mīlestību..kad viņšvienkārši pieskārās manai rokai, tādas trīsas pa visu ķermeni izskrēja (l) ai,kā man patīk šitādi randiņi!Diemžēl pēdējā laikā viņi uz mani diezgan vienaldzīgu iespaidu atstāj! ;-)
01.11.2011 18:35 |

Reitings 274
mans pirmais randiņš ar vīru bija diezgan drausmīgs :-D :-D :-D nezinu vai var īsti nosaukt par randiņu, bet iepazinamies internetā un viņš bija kopā ar draugu un viņi visu vakaru runāja par datorlietām. tas draugs vēl pie tam ir skolotājs un kaut ko sāka stāstīt par skolniecēm un es jutos pavisam neētri :)
01.11.2011 18:36 |

Reitings 15092
Nekāds īpašais satraukums nekad nav bijis, jo esmu komunikabls cilvēks.
Ir bijušas gan izgāšanās, kad pinos melos, lai ātrāk aizšmauktu projām (kā likums ar netā iepazītiem puišiem), gan jauki randiņi ar pastaigām, vakariņām, utt.

Pirmais randiņš ar manu vīrieti bija pie viņa mājās. :D Bet bijām mazliet pazīstami jau iepriekš.
01.11.2011 18:40 |

Reitings 4129
Uij, man kādreiz iešana uz randiņiem bija kā sports. :) Rekrds bija-3 randiņi vienā vakarā :-D Neskatoties uz to, ka tas jau kļuva par sava veida rutīnu un pašapliecināšanās pasākumu, man pirms katra randiņa bija satraukums. Kā es to mazināju? Nekā. Izbaudīju. :)
01.11.2011 18:43 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Nekaa nemazinu, es vienmer sarkstu un baaleeju:D, kamer pariet :D
01.11.2011 18:56 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man pa ilgiem laikiem arī ir satraukums (s)

Neko jau nevar izdarīt,kā būs tā būs :) Patiesībā jau tas ir forši,tā kņudinošā sajūta tomēr :)
01.11.2011 19:04 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Man parasti rokas trīc pirmās minūtes, kā tādai atkarīgajai :-D :-D :-D
01.11.2011 19:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits