Sveika. :)
Es arī mājās viena šobrīd. Nezinu īsti, ko darīt. Labs draugs nikns uz mani par manām izdarībām, saviem senčiem pat pastāstījis, līdz ar to es viņiem vēl vairāk nepatikšu.. (t) Kretīns tāds. Neko nezin patiesībā, bet izpļurkstēt vajag tikai to sliktāko par mani dusmās? Negodīgi. :%27-(
Tagad klausos skumjas dziesmas, kas ''liek asariņai acīs parādīties''. palīdz nedaudz. Gribēju jau šodien ziemassvētku lampiņas izlikt, jo prasās gaismu telpās, bet zinu, ka par ātru un vispār nevarēju atrast, kur noliktas. :(
Galīgi nepatīk šis vakars. Vienīgais labums- nav jātēlo laimīgā sieviete. Jo nepatīk, ka metas virsū ar mākslīgas vai īstas, bet pārspīlētas, līdzjūtības izrādīšanu un jautājumiem. Neesmu no cilvēkiem, kuriem viegli runāt par savām sāpēm. Vieglāk ir uzrakstīt.
Nesvinu, jo nedz nauda ir, nedz spēks, nedz kompānija, ko vēlētos. Un ķirbis arī nav. :( Apēsts. :D
Nezinu vai antibiotikas var to ietekmēt. Bet gan jau pienāks tā diena, kad varēsi mīļotajam paziņot par gaidāmo ģimenes pieaugumu. (l) Veiksmi!
Neskumsti. :-)