Iesakiet sporta klubu Rīgā, kur ir interesantas fitnesa nodarbības un vēl patīkamākas cenas abonamentiem (studentiem)! Un vai ir kaut kur Rīgā pieejamas tikai BodyBike nodarbības?
es šaubos, ka ir tādi sporta klubi, kur ir tikai bodybike nodarbības, bet varbūt ir klubi, kuros notiek bodybike nodarbības tā kā atsevišķi no pārējām nodarbībām? Respektīvi, ja es negribu iet uz fitnesiem un aerobikām, un jogām, bet tikai ar ričuku braukāt, tad var tā? karoch, kas saprata domu, tie atbild. :D
kopš kura laika esmu vate?!
nu kaut kāds lohs, acīmredzot, man ir samuldējis un pateicis nepatiesību. Salamāšu.
Bet ja nopietni - pirmā dzirdēšana, ka uzreiz ir iekļautas nodarbības un, ka nav jāpērk atsevišķi klāt to atbilstošo abonamentu.
vai atvaino,Cukurvāvere (s)
nē, nav gan nekas jāpiepērk klāt. tikai tev izdevīgāk būs pirkt, kad ir akcija,savādāk pirmajā reizē sanāk diez gan sālīti maksāt-49ls
Sapratu, ko Cukurvāvere domā!
Pirmo reizi, pērkot Cityfitness abonementu, ir jāmaksā papildus 25Ls par karti kā tādu un tai papildus mēneša maksa tie 24,99 vai cik tur.
Un tas noteikti ir tas, ko tas "lohs" teica
nu bļin, par to jau es runāju! :D Kāpēc tad teici, ka tajā summā (25 lati) ir iekļauta pati vingrošana? Un tad redz, ka TOMĒR IR jāmaksā kaut kas vēl papildus...... nu tad kā?
:D:D
bet loģiski, es SAPROTU, ka tā biedra/kartes nauda ir jāmaksā vienu reizi! Bet nu sorry, es gribu atrast tādu klubu, kur tāda nauda NAV jāmaksā. :) Skaidrs visām tagad? :D