Atslēga interesantākam dzīvesveidam!

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009

Daļai tas var būt sanāk pats no sevis, jo nāk no ģimenes, kurā ir dinamisks dzīves ritms, ciemošanās, ballītes, pasākumu apmeklēšnaa, sevis pilnveidošana, jo līdzekļu vnm ir pieticis utt. , bet kādam tas var būt tikai ejamais dzīves mērķis...

Kāda ir jūsu motivācija neielaist ikdienā rutīnu un ko tā lietas labā darat? Vai sevi tam piespiežat vai tas sanāk pats no sevis?

Dalaties, meitenes, savā pieredzē, viedokļos, domās.... :-)

30.10.2011 22:16 |

Reitings 9
Reģ: 25.10.2011
Man patīk rutīna. Es zinu ko es darīšu, parīt un aizparīt... Man nepatīk nezināt.
31.10.2011 04:21 |

Reitings 606
Reģ: 17.04.2011
Pēc 3 gadiem nenormālas skriešanas šis ir bijis ļoti mierīgs gads. Man patīk rutīna, man patīk zināt, ka darbā mani gaida, ka ir mājas, ka ir cilvēki, ko satieku kaut reti, jo dzīvojam dažādās valstīs, bet ko vienmēr saukt par savējiem. Bet teikt, ka rutīna un garlaicība ir viens un tas pats, arī nevaru.
31.10.2011 14:55 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Man ir rutīna un man tas patīk. Vispār, grūti iedomāties, kā pieaudzis, pastāvīgu darbu strādājošs cilvēks var nedzīvot rutīnā. Katru dienu taču ir viens un tas pats - mājas, darbs, mājas, tad varbūt kādas nodarbības, vakariņas un gulēt. Bet nedēļas nogalē izbrauciens, klubs, ciemošanās - kas nu kuram. Un es negribētu teikt, ka rutīna vienmēr ir garlaicīga.
31.10.2011 15:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits