Šovakar gribēju dzirdēt Jūsu viedokļus par sekojošu situāciju. Iesākumam gribu teikt, ka man ir stabilas attiecības, ilgstošu laiku, jūtos laimīga un mīlēta arī intīmajā dzīvē viss oki-doki, bet... Iespaidojoties no iepriekšējām tēmām, kad meitenes taupa sevi un gaida to īsto, es jautāju par pretējo! Vai Jums nekad nav tā, ka ikdienas situācijā, vērojot cilvēkus darbā uz ielas, kādā kompānijā, Jums rodas jautājums, kā būtu, ja varētu ļauties kādam spontānam seksam ar šo cilvēku. Es sevi pieķeru pie tā, ka šad tad aizdomājos, kāds varētu būt sekss ar šiem nepazīstamajiem (gultā) cilvēkiem, patīk pafantazēt, vai cilvēks būtu aktīvs, pasīvs, pavēlošs vai tieši otrādi... Stulbi jau skan, bet no vienas puses mēs dzīvojot ar kādu kopā, jūtamies labi, esam apmierināti, taču nezinam, vai ar kādu citu nav savādāka baudas sajūta...Atceros, ka ar katru partneri tās pirmās reizes parasti tās satraucošākās, jo nezini sajūtas, kas Tev būs mīlējoties, pēc kāda laika mēs iepazīstam viens otra ķermeni un zinām tās vietas, kas viss jūtīgākās un kopā ir ideāli, bet tā pirmreizējā sajūta vairs nav... Vairs pat nezinu, kā īzsti formulēt savu jautājumu Jums, bet nu tās tādas manas pārdomas! ;-) Jauku Jums vakaru Meitenes!