Jā, man arī ir bijis, bet man gan sākās ļoti ātri un to varēja pamanīt, ui kā. :%27-( Tovasar strādāju pārtikas veikalā, vienu dienu biju darbā un sajūtas, ka īsti labi nav - pa visu dienu neapēdu neko, jo visu laiku bija tāda sajūta, ka vemšu. Vakarā atbraucu mājās, tikpat slikti, bet nākamajā dienā man atkal bija obligāti jābūt darbā. Nākamajā dienā jau vēl sliktāka dūša, joprojām neko neēdu, kakls sāpēja drausmīgi, ka pat siekalas nevarēju norīt,vēders arī briesmīgi sāpēja, un vakarā zvanīju mammai, lai brauc pakaļ un uz Stradiņiem, jo neviens ģimenes ārsts jau tik vēlu vairs nestrādā. Tur man visu ko pārbaudīja, bet beigās pateica, ka ir angīna, izrakstīja zāles un aizsūtīja mājās. 2 dienas padzīvoju pa mājām, palika tik sliktāk un sliktāk, mandeles vienkārši aizpampušas un visas baltas, strutainas, ka braucu pie jēdzīgas ārstes, nevis tiem Stradiņu studentiņiem, kas naktī strādā, un viņa uzreiz saprata, kas par lietu. Tajā dienā biju jau Infektoloģijas centrā. Nedēļu nogulēju. Pret šo slimību zāles nav, bet slimnīcā man 3x dienā špricēja antibiotikas. Tā kā man līdzi bija kompis ar netu, es, protams, biju jau internetu izrakņājusi un uzzinājusi, ka tas, ko man špricē ir aizliegts šīs slimības gadījumā. Prasīju māsiņai, kas par lietu, un viņa pateica ārstei un pārstāja man špricēt tās antibiotikas :D Forši :D
Bet aknu un liesas problēmas man pusgadu bija. Palielinātas tās bija, sāpēja fiziskas slodzes gadījumos. Nejauka slimība :(