Viss atkarīgs no tā, kādu gala rezultātu vēlies. Ja gribi no melnmates kļūt par blondīni un tiešām to darīsi, tad man šķiet, ka 70% gadījumu var pamāt ardievas saviem matiem. Ja gribi tapt par bruneti, tad problēmu nekādu. Krāsu var izņemt ar speciālu izņēmēju - var sūtīt internetā un veikt šo procesu mājās, var iet uz frizētavu. Rezultātā melnā krāsa redzama nebūs, bet uzreiz pēc izņemšanas krāsot neko nevar - ja esi kļuvusi oranža vai kaku brūna, būs tādai jāstaigā, jo tiklīdz krāsu ieliksi matos melnais pigments būs atpakaļ un izskatīsies, ka neko neesi darījusi. Otrs variants ir blondā mazgāšana - balinātāju vulgaris sajauc ar šampūnu un ziež matos, nu vismaz es pieņemu, ka tā tas notiek, jo šo procedūru veic frizētavā. Pēc tam esi ruda. Tad arī uzreiz var krāsot. Mana personīgā pieredze - 3 gadi ar drogu krāsām krāsoti melni mati. Biju BBBinnija salonā, man izņēma krāsu ar otro metodi, biju oranža, bet tā kā mans mērķis bija smuki rudi mati, tad uzreiz krāsoja man pa virsu smuko toni un viss bija ideāli. Mati ir nedaudz sabojāti, liekas, ka gali ir sausāki, mati ķeras sukājot, bet nekas nelabojams tas noteikti nav. Izņemšana un krāsošana izmaksāja 45Ls, bet notiekti bija tā vērts, jo no salona iznācu absolūti laimīga par savu jauno matu krāsu.