drauga māte velnamāte

Reitings 25
Reģ: 10.08.2011

Labvakar!

Manā dzīvē tāda situācija ir pirmo reizi un es vēlētos , lai Jūs izsakāt savu viedokli.

Tātad man ir draugs un mēs esam ļoti laimīgi, bet viņam ir māte , tiešām īsta debīliķe atvainojos , bet tā tiešām ir!

Viņa vienmēr izsaka savu viedokli un, protams, to uzspiež- man un savam dēlam, piemeram- jums ir labāk dzīvot atsevišķi nekā kopā, vai labak dari ta nevis tā,sajūta ir ka viņa ir tā kas dzīvo ar manu draugu nevis es. Mans draugs mani ļoti mīl , bet arī māte viņam ir svarīga, jo tēva viņam nav bijis.Māte mani necieš, jo es mainiju savu draugu un viņš kļuva mīļš ģimenes cilvēks, daudz laika pavadija ar mani, protams zvanija vinai katru dienu un tikās , bet ar to bija par maz. Tagad viņa mani sākusi nomelnot, stāsta manam draugam ka esmu uz viņu kliegusi[māti], bet ta nemaz nebija es pat viņu neesu satikusi, es vnk nezinu ,ko lai dara, es mīlu ļoti savu draugu , bet jūtu ka viņa māte daris visu, lai mēs izšķirtos un viņš būtu tikai viņai, amizanti un reizē skumji. Draugs teica es nevelos izveleties tu vai viņa es jūs abas mīlu , bet es nespēju iedomāties ,to ka viņa agad visu koreģēs, arī mans draugs no tā iespaidojas un man ir apnicis skaidroties.

26.10.2011 02:33 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Amelya- manējam vectēvs jau īpašumus pārrakstījis, bet tā kā es neplānoju tur dzīvot, esmu to skaidrā tekstā arī pateikusi, tad kaut kā panākšu, ka viņš pārdod to visu, vismaz varēs mums dzīvesvietu nopirkt vietā.
Viņa māte pirms apmēram gada ļoti nesmuki pret mani izrīkojās- un tajā brīdī, viņa varbūt jutās varena un visgudra, bet viņa neiedomājās par to, ka es to tā neaizmirsīšu un viņai tas atspēlēsies. Kopš tā atgadījuma, mēs pie viņas braucam reizi mēnesī, es vienmēr pierunāju draugu dāvanā viņai pirkt lētas mantas, sakot, ka viņai to vajag utt. Bet godīgi sakot, pati vainīga, nav ko ar uguni spēlēties.
27.10.2011 12:01 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
pikolinas, tu esi riktīga čūsku vecene.
27.10.2011 12:06 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Man vienai paziņai bija tā, ka drauga māte pa īstam viņu pieņēma tikai tad, kad tā meitene bija dzemdējusi viņai mazbērnu, pirms tam meitene pat ar bailēm gāja laulāties ar viņas dēļu uz zagsu, jo māte bija draudējusi, ka laulības izjaukšot. Tāpat tā māte apzvanīja meitenes draugus, paziņas, pat manu nr. bija dabūjusi, un gribēja noskaidrot par to meiteni kaut ko sliktu, ko viņa savā pagātnē darījusi. Meitenei 25 gados bija bijušas tikai vienas attiecības pirms attiecībām ar viņas dēlu, bet uzskatīja to meiteni ar "zemu morāli".
Traki viņiem gāja, māte visur jaucās iekšā, bet tas laikam †ādēļ, ka viņai nebija vīra, tikai dēls, kuru viņa uzskatīja par privātīpašumu, lai gan puisim bija jau 27 gadi:(
27.10.2011 12:08 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
Mežāze- nezinu kāpēc, bet man liekas ka zinu par kuru meiteni Tu runā... ;-)
27.10.2011 12:12 |

Reitings 529
koshlene- dievs nedod, Tev tādu vīramāti kāda ir manējā! Ja Tev tā būtu tad Tu saprastu, un nemētātos ar apvainojumiem.
Neesmu nekāda čūsku vecene, man tos īpašumus nevajag, neesmu materiāliste. Nesaskatu jēgu turēt īpašumā vecu dzīvokli mazpilsētā, tad jau labāk pārdot un miers. Nedomāju jau, ka zeme un dzimtas mājas jāpārdod, tā tomēr katram ir vērtība.
27.10.2011 12:16 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
fuck tādas mātes, manējā ir toč toč tāda pati (e),viņai visas vedeklas ir bijušas debīlas un mani ex muļķi,zb, tādas nepārauklēs pat paša bērni un viņas vienmēr panāk savu :'-(
27.10.2011 14:48 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
pikolinas- vairāk izklausās, ka vaina nav tikai viņā. Cilvēki ir jāmēģina pieņemt kādi viņi ir, tā ir viņa māte un tur neko nevar padarīt.
Ja neesi materiāliste- kādēļ tad gribi "kaut kā panākt", lai viņš pārdod vectēva mājas un nopērk dzīvokli jums?

No malas izskatās pavisam savādāk (pēc taviem stāstiem spriežot) ;-)
27.10.2011 14:49 |

Reitings 529
Koshlene- neuzskatu, ka vaina ir manī, man pret viņu sākotnēji nekādu pretenziju nebija, kad braucām ciemos kopīgi gatavojām ēst, palīdzējām visādos mājas darbos. Bet tad es sāku just, ka viņa pret mani izturas tā itkā es nekas nebūtu. Viņa krasi izrādīja antipātijas. Un pret manu draugu viņai cieņa nebija nekāda, bieži jutu, ka viņa kāpj viņam uz galvas un izkomandē, tad es metos aizstāvēt. Jā, man tas ļoti nepatika un sāpēja, ka viņa pret viņu atļaujas tā izrīkoties.
Ir taču kaut kādai savstarpējai cieņai jābūt.
p.s. Atkārtošos-neesmu materiāliste. Vienkārši jādomā, lai nebūtu uz kakla īpašumu nodoklis jāmaksā un visādi citi maksājumi,apsaimniekošana, komunālie padomā tak, kur mēs liktu vecu dzīvokli, nekur, vērtīgāk viņu ir pārdot, un ieguldīt naudu, kur citur.
27.10.2011 15:55 |

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010
Mjaa man arii liekas, ka vislabakais variants,ka normali dzivot ir vnk but pec iespejas talak no vecakiem,tad var dzivot mieriigi, nav kas komandee utt.Man arii ta ir, ka drauga mate maca ka taisit man savam puisim brokastis. (e) nee, tadu olu necep, vinjam garsho savadak. (e) tas ta tracina!!
27.10.2011 16:32 |

Reitings 529
Mango- reizēm viņa piezvana un prasa draugam, ko tad Tev ēst uztaisīja, un tas izskan tādā intonācijā itkā es virtuvē neko neprastu. Zinu, jo esmu to dzirdējusi dzīvē. Es gatavoju ļoti garšīgi, draugam garšo un man arī, un citiem, kas ir ēduši manis gatavotos ēdienus arī garšo kā es gatavoju. Gatavošana ir mana kaislība.
Viņa uzskata, ka es esmu nepraša.
Mana mamma stāstīja, ka mana oma, tēta mamma, nāca ciemos un komandēja, taisi tā nevis šitā, un mamma bija pateikusi, es taisu tā kā manam vīram garšo. Vismaz nolika pie vietas. Tādas tās vīramātes ir uzskata, ka ir vienīgās sievietes sava dēla dzīvē. Absurds!
27.10.2011 16:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits