Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības!

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011

Rakstu Jums lai gan zinu, ka pašai man ir sava galva uz pleciem un es pati visu ļoti labi saprotu, taču reizēm ir interesanti padiskutēt, ceru protams, ka būs arī kāds pozitīvs viedoklis!

Tātad pirms 2 mēnešiem izšķīros ar draugu, mēs pēdējā laikā daudz strīdējāmies, tas arī visas attiecības sačakarēja, taču palikām takā draugi, pa reizei satikāmies, pasēdējām, parunājāmies un katra tikšanās reize bija smaga, jo jūtas pret to cilvēku ir spēcīgas!

Kopš šķiršanās viņš vienmēr apgalvoja, ka vēlas būt mans draugs, jo nespēj pieņemt to, ka uzspiežu un kontrolēju viņu, viņš jūtoties kā važās, un vēl sliktāk ir tas, ka ilgu laiku tādās važās dzīvoja tikai citās attiecībās!

Nu mēs atkal apsēžamies un runājam par mūsu attiecībām, esam atklāti, un viņš man saka, ka nevēlas ar mani būt kopā ja es uzspiedīšu, skalošu smadzenes, taču ja es to nedarītu tad vēlētos mēģināt atkal.

Taču šajā mēģinājumā skaidri apzinos, ka nevaru viņam prasīt to ko parasti prasa no otra attiecībās, tās noteikti nelīdzināsim tam kādas vairums mēs izsapņojam, tās būs atmestas atpakaļ tā kā pašā sākumā, taču viņš neizslēdz iespēju ka viss pāraugs un kļūs savādāks, taču lūdz vienu viņam neko neuzspiest, neskalot smadzenes!

Kāds ir jūsu viedoklis, vai jūs to spētu pieņemt?

Es šajā laikā esmu iepazinusies un tikusies ar citiem vīriešiem, un saprotu, ka man šis ir bijis vismīļākais, tuvākais cilvēks, lai gan mūsu attiecības nebūt nē nelīdzinājās ideālajām, taču saikne, sirsnība, attieksme vienam pret otru ir bijusi fantastiska! :-|

26.10.2011 01:59 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Manuprāt, atkal saiet kopā pēc šķiršanās vairs nav tas .. esmu par to pārliecinājusies, kādēļ dod otrās iespējas, ja ir tik daudzi, kas gaida pirmās? (t) Bet, protams, ir arī stāsti ar laimīgām beigām, kad cilvēki tiešām saprot, ka nevar viens bez otra, mācās no kļūdām, bet tad tev jašai jāpadomā vai būsi spējīga uzticēties viņam, neierobežot, vai arī pēc kāda laiciņa sāksies vecais stāsts.
26.10.2011 02:05 |

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011
Es pat domāju, ka šāda saruna būtu jau agrāk, taču es visu nobremzēju, sabojāju, jo biju novesta līdz histērijai, dusmām, aizvainojumam- starp citu par to, ka mums trūka komunikācijas, un tad kad viņš tuvojās, es visu sabojāju, un tad kad es tuvojos viņš visu sabojāja, un tagad mēs apsēžamies lai visu saliktu pa plauktiem.
Es pat negaidu atbildes par to, vai ir iespējams izveidot attiecības pēc šķiršanās, bet konkrēti vai esat pieņēmušas ka otrs netieši izsaka ultimātu, ka tikai tādā gadījumā ja Tu nedarīsi to, mēs varēsim atkal mēģināt!
26.10.2011 02:12 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Man jau liekas, ka nevienam nepatīk, kad viņam, kaut ko uzspiež vai visu laiku "skalo smadzenes". Manuprāt, tas nav izturami.
Var taču izrunāties, vienoties, piekāpties, saprast otru, atrast to zelta vidusceļu utt.
Vajag ne tikai otru cilvēku dzirdēt, bet arī sadzirdēt, saprast un pieņemt.
26.10.2011 02:18 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Lai attiecības varētu atjaunot un turpināt jaunā kvalitātē, kaut kam ir jāmainās! Un viņš tev skaidri un gaiši ir pateicis, kam jāmainās, lai attiecības izdotos. Jums ir jārunā - abiem. Ko tu gaidi no viņa, ko viņš gaida no tevis - tā vienkārši, bez histērijām un apvainošanās. Ja to spējat un spējat nonākt pie kopsaucēja un mainīt katrs savu uzvedību un attieksmi pret otru, tikai tad šis otrais mēģinājums būt kopā var izdoties. Ja neko negribi un netaisies vai nespēj mainīt, tad abi kāpsiet uz tiem pašiem grābekļiem, lāpstām un citiem instrumentiem un atkal būs tikai sirdssāpes.
26.10.2011 02:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits