Ka pareizi pagatavo tas laznjas plaksnites?Pedejo rez kad gatavoju biju nonjemusies ar vinju atlipinashanu nekadigi nevaru saprast ka pareizi jalieto un kada kondicija vinjas jaievieto gatavojot lazanju!?Vai varat padalities ar padomu!
Saka, ka pirms izklāšanas tās ir jāpavāra...bet kad es taisu, es neko nevāru vnk pa kārtām lieku visu kas jāliek un tad cepeškrāsnī iekšā un man tās pēc tam ir mīkstas :)
Galvenais strikti turies pie lazanjas receptes... citi censhas vinjas pirms tam drusku apvaariit.... bet es nekad taa nedaru. Ja ieverosi receptee noteikto merces daudzumu plaksniites miikstas un garshiigas. :)
es neapvāru, jo ja Tu lazanjā liec tomātus, gaļu un mērces, tad pārklāj viņu ar folliju un cep cepeškrāsnī, no tomātiem, gaļas un mērcēm tās plāksnes paliks gatavas :-)
Kluci gluzi ne,bet nju katla kautka vienu otrai blakus nesanak novietot lai ka ar to censtos izdarit!Vienigi ja megjinatu varit katru plaksniti katru sava katla,bet tas ar butu garsh proces! :-D
Labi jamegjina taisit nevaritas,tad jau manis kas man tur sanaks!Paldies par padomiem! :-)