Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

"Mīlestības" vārdā!??

Reitings 350
Reģ: 29.01.2009

Iedvesmojoties no raksta, kur puisis stāstīja, kā ticis krāpts man radās pārdomas par to, cik daudz mēs piedodam mīlestības vārdā. Cita cenšas aizmirst acu priekšā skūpstot citu un dzīvot tālāk, man paziņa cenšas aizmirst kā viņa zaudējot bērnu vīrietis zvanījās ar citu, vēl viena cenšas aizmirst kā mājās auklējot zīdaini draugs citai uztaisīja bērnu un viņas neviena nav izšķīrušās. Katrs mēs cenšamies kaut ko aizmirst, jo gribam izbaudīt to mīlestību, bet vai tiešām ir labāk dzīvot ar sāpīgām atmiņām? Kur ir tā robeža, ko var un ko nevar piedot un aizmirst? Ir pat meitenes, kuras samierinās, ka puisis melo. Viņas ļoti labi apzinās, ka tā tas ir un būs un ir ar tādu kopā. Tā ir tā mīlestība - pieņemt to kāds tu esi - melis, krāpnieks, nodevējs? Par to visu domājot pat analizēju vai darīju pareizi, ka izšķīros no drauga, jo viņš man meloja un nu abi esam vieni, bet vienalga - zinot to, ka tas var atkārtoties un nekad nezini vai tiešām viņš atkal nemelo.....

Varat dalīties savās pārdomās! :)

25.10.2011 17:18 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Gāja reiz tāds seriāls Mīlēstības vārdā , bet viņu pārtrauca rādīt .Laikam agri no rītiem iet tagad brīvdienās ,ai neražiņa! :-D
25.10.2011 17:24 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man šobrīd ir pārdomas- piedot vai nē.
Nevaru piedot, bet gribas, lai gan.. es pat nezinu. Kā esam kopā, tā gribu piedot un atkal kopā atsākt dzīvot. Kā esam atsevišķi- nemaz tik traki nevelk atpakaļ. :-D Pārāk daudz pāri darīts, bet kur paliek ''otrā iespēja'' tad? (t) Apgaismība nākusi pār viņu. :D :D
25.10.2011 17:30 |

Reitings 27
Reģ: 20.10.2011
Es arī reiz par to aizdomājos. Pati tomēr drīz vien izšķīros, jo nekas situācijā nemainījās. :-/ Ir tā, ka cilvēks blakus ir tik mīļš, un vienkārši ir pierasts ka viņš ir. Negribas pazaudēt, mīlam viņu.. Un galvenais - gribas ticēt, ka tā bija kļūda, kas vairs neatkārtosies.
Zināt, kam elo un būt kopā - es drīzāk teiktu, ka tās ir izmisīgas bailes būt vienai, ka neatradīs vietā citu, citādi to nemāku izskaidrot. Pati labāk esmu viena, bet melus nepaciešu.
Un katri meli iedragā uzticību. Un vai blakus ir vajadzīgs cilvēks, kurš pret mums nejūt to pašu ko mēs pret viņu? Vai vajag blakus kādu tikai tāpēc, lai viņš būtu vai tāpēc, ka tā ir ērti? Katrai ir savs uzskats, kas svarīgāks..
Bet reāli paklausoties cilvēku pieredzi, īpaši vecāku cilvēku, tik maz pāru kuros nav bijis smags satricinājums.. Bet pati laikam nespētu piedot tikai vienu lietu - neuzticību. tiešām, neredzu iespēju pēc tam būt kopā. Ja kāda var piedot, tad lai mēģina vēlreiz, tikai neko nevar zināt - parasti tas sliktais atkārtojas.. Nez vai pēc tam ir mierīga sirds, kad mīļotais kaut kur prom, moka aizdomas utt
25.10.2011 17:31 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es varu piedot un ar laiku aizmirst daudz.Taču divas lietas nekad: krāpšanu un sišanu.Kaut vai tāpec,ka uzskatu,ka ja izdarīja ko tādu vienreiz,izdarīs vēlreiz.Uzticība šim cilvēkam būtu pazudusi,aizmirst ko tādu nevarētu un...tām attiecībām nākotnes nebūtu. Nekādas ''mīlestības vārdā'' nepiedotu šīs lietas,jo ja viņš spēja man vispār kādu no tām abām nodarīt,tad viņam pret mani mīlestības nav(neticu,ka ''ja sit,tad mīl'' vai arī,ka ''nejauši gadījās iebāzt čibriku svešā caurumā'').
Man nav bail būt vienai.Tādi ir mani uzskati un es ar tiem dzīvoju.Nenosodu,taču neizprotu tās,kas piedod pilnīgi visu,lai tikai vecis neaizietu,taču tā ir viņu izvēle un viņu dzīve.
25.10.2011 17:38 |

Reitings 45
Reģ: 06.10.2009
Man puisis ļoti daudz ir darījis pāri (kopā esam 5 gadus un ik pa pusgadam ir kaut kas riebīgs uzpeldējis, kas mani ir ļoti sāpinājis).
Sākumā cerēju, ka aizmirsīšu un puisis tiešām labosies, jo ļoti, ļoti viņu mīlēju. Tāpēc katru reizi mēģināju piedot, aizmirst un dzīvot tālāk. Tagad, kad viņš uz pusgadu aizbraucis uz ārzemēm, man ir tikusi iespēja to visu ļoti pārdomāt. Un esmu sapratusi to, ka man vajadzēja šķirties jau no paša sākuma, nevis mēģināt izmainīt cilvēku un likt viņam pieaugt. Bet iepriekš to nevarēju izdarīt, jo tiešam biju kā bez prāta viņa dēļ un man šķita,ka es viena vairs nespēšu dzīvot (nu, ka pasaules gals būs klāt, vairs nevienu citu tik ideālu kā viņš neatradīšu un beigu beigās palikšu nelaimīga vecmeita) Bet tagad, kad viņš ir prom (lai gan sākumā es ļoti pārdzīvoju, ka viņš brauc prom un arī sirds vai pušu plīsa) tad tagad, kad jau mēnesi ir prom, es saprotu, ka ļoti mierīgi varu iztikt bez viņa, vairs pat neilgojos, nedomāju par viņu, sāku ievērot ka apkārt ir ļoti daudz pievilcīgu un inteliģentu vīriešu un ka man ir iespēja izdarīt savu izvēli un būt laimīgai, nevis mocīties attiecībās, kurās ir vairāk negatīvu atmiņu nekā pozitīvo (un lai kā censtos, vismaz es, to slikto nespēju aizmirst un man tas visu laiku velkas no pakaļas. Un it īpaši brīžos, kad sanāk kāds kašķis, tad viss ko viņš man ir darījis atpeld atmiņā īpaši spilgti.)
Beigu beigās esmu nolēmusi no viņa šķirties, pat neskatoties uz to ka viņš ir kā radīts priekš manis un beidzot ir izaudzis no pusaudža gadiem un tiešām ticu, ka savas kļūdas saprot un vairs man tā nedarītu, jo pats mani no sirds mīlot un ne par ko nevēlas šķirties, bet es zinu, ka neskatoties uz to visu nespēšu viņam uzticēties vairs nekad. Un vismaz man šķiet, ka tas ir ļoti liels šķērslis normālām attiecībām.
Un es ļoti priecājos, ka man tika tāda iespēja tikt izrautai no viņa dzīves uz šo laiku, jo tikai tas ļāva man to visu aptvert. Esot tik ilgi attiecībās ar kādu pie otra tā ir pierasts, ka ir ļoti grūti saprast to robežu vai tā ir mīlestība vai tikai pieķeršanās, kas ir manā gadījumā. Man protams ir ļoti žēl mūsu 5gadu ilgās attiecības un paša puiša, bet neuzskatu, ka man jāierobežo sava laime, lai iepriecinātu kādu citu. Un galu galā, katrs atbild par saviem darbiem un pēc nopelniem.
25.10.2011 17:50 |

Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Gekata - prieks par Tevi :-)
Nekūdu te visas šķirties, ir jau teiciens - tāds tādu atrod, bet labi katram pašam zināt savu cenu :-)
Un galu galā - Mēs dzīvojam VIENREIZ! tad kādēļ šo dzīvi izniekot, lai paciestu to, ka kāds dara tā kā vēlas nedomājot par otru :-/
Gribētu tik datu bāzi visiem, lai var redzēt iepriekšējo attiecību atsauksmes :-D :-D :-D
25.10.2011 17:56 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Vislielākā problēma ir tā, ka cilvēkiem ir bail palikt vieniem. Es uzskatu, ka ir jāiemācās būt pašpietiekamai, lai ar sevi un citiem ar tevi būtu interesanti, UN nebūt atkarīgai no kāda cita sabiedrības. Es mīlu savu mīļoto, zinu, ka tas nekad nemainīsies, BET neesmu atkarīga no viņa. Līdz ar to robežu var ātrāk sajust nevis mocīties, censties piedod, aizmirst...
25.10.2011 18:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!