sausais šampūns

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011

sveikas meitenes, vai esat lietojušas sauso šampūnu? kā viņi atšķiras? es domāju nopirkt syoss, ko tagad reklamē, viņam tieši atlaides ir, vnk nezinu vai ir jēga pirkt? tiešām pēc viņa mati izskatās, kā izmazgāti? kkā neticās.

24.10.2011 23:34 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Esmu mēģinājusi pieminētos Lee Stafford, Andrew Barton un Umberto Gianini. Lee Stafford forši piepaceļ matus un arī ir labs tikko izmazgātu matu efekts, bet mati paliek riktīgi balti - kā sirmi. Man pēc izķemmēšanas tas baltums pazūd, bet brunetēm laikam būtu grūtāk tikt no tā vaļā. Andrew Barton matus nepiepaceļ, toties arī nav tas baltā pūdera efekts :) Un Umberto Gianini likās riktīgs s*ds, vismaz maniem matiem galīgi nederēja, efekta nekāda.
11.10.2012 15:03 |

Reitings 130
Reģ: 23.08.2010
nezinu kā ar bērnu pulveri un talku, bet esmu lietojusi miltus, tikai nevajag pārdozēt :D (man ir gaiši mati, tumšmatēm gan jau neder) un efekts līdzīgs kā syoss - kuru arī esmu nomēģinājusi, drīz beigsies viņš, bet jaunu nolēmu nepirkt un galējos nepieciešamības gadījumos izlīdzēties ar miltiem. starp citu - metode jau no mammas laikiem :D
11.10.2012 17:13 |

Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
man vismīļākais bija james brown, pirku stockmann

bet viņu vairs nekadi nevaru atrast, nekur vairs nepārdod, tādēļ meklēju jaunu favorītu, un vistuvākais variants tam ir lee stafford

11.10.2012 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)