Varbūt kāda zin, vai ir iespējams un kā dabūt laukā no džinsiem nagu laku...tiko krāsoju nagus, bet otiņa neveiksmīgi izkrita :( Tā kā bija doma velāk iet prom, mājas bikses neuzvilku, |-) :%27-( tagad dusmas uz sevi :-D
Mēģināju :-D pagaidām bikses izskatās sabojātas bik, nezinu, kādas pēc mazgāšanas paliks, zinu no bērnības, ka ja ar acitonu patīra koka mēbeles, tad viņas izbalē :D Ak es, ruksene, labās bikses šitā sapurgāt :D
:-/ Es tā sev sabojāju bikses neatgriezeniski. Bet nolietas arī bija tā neko, un ar tumšu nagu laku. Ķēros pie nagu lakas noņēmēja,bet pēc tā palika mazliet dzeltenīgi pleķi. Beigās to visu "šmuci" novērsu vienkārši izvīlējot caurumus džinsos tajās vietās,kur bija laka. :-D
Ziema tuvojas - kādi vēl caurumi :D Tā jau prasās legingi apakšā :-D Eh, nju man arī tieši tumša nagu laka, tumši violeta, gandrīz melna (t) Varētu mēģināt balināt :D Jo ja izvīlētu caurumu- tad diezgan liels jau no noņēmēja tas pleķis :D
mēģini benzīnā paskalot, smaciņa būs, bet varbūt atgriezīsi bikses dzīvē. :D
man gadījās jau plēstajiem džinsiem mazu pilīti uzpilināt, tā kā benzīna nebija pa rokai, arī izvīlēju :D kopš tā laika, tikai rūpīgi un virs galda špaktelējos :D