protams jau ka ebay kosmetika no populāriem zīmoliem ir stipri letāka nekā veikalos, pat varētu teikt ka uz pusi lētāka, bet vai tie gadījumā nav pakaļdarinājumi? ir vērts sūtīt kosmetiku? kada ir sūtījusi?
Esmu sūtījusi solārija krēmus, acu lainerus. No tādam zināmām firmām, pērku ebay MaxFactor minerālpūderi, kas pie mums veikalos maksā ap 10 LVL, ebay dabūjams pa 5-6 mārciņām.
Jautāums par kādiem brendiem iet runa . Drogu klāsts amerikā ir lētāks . bet ja piemēram mac, bobbi brown, Benefit vai smaržas ebayā ir stipri mazākā cenā nekā tam būtu jābūt , var uzķerties uz viltojumu .
Tāpat ar OPI lakām , to mīl viltot. Jo dārgāks brends, jo lielāka iespēa, ka tam būs viltojumi :) vienmēr pārbaudi, lasi uzmanīgi un iečeko pārdevēja sliktās atauksmes .
Bet uz tavu jautajumu - interneta kosmētika , neraugoties uz to vai viltojums vai īsts , vienmēr būs lētāka nekā mūsu veikalos . diemžēl mums tie nodokļi un pasi veikali ļoti sadārdzina cenu
Es ar esmu solarija kremu pasutijusi,nju neteikshu ka bija super,gribeju pasutit smarzas bet kautka noraustijos un nepasutiju,bail ka nav pakaljdarinajums vai vel kautkada problema vinjam,aizgaju un nopirku veikala vel uz atlaidi dabiju un zinu 100% ka ir istas!
man tikko atnaaca tusha no ebay! Loreal, kas pie mums maksaja ap 10ls, no ebay sanaca 5ls! Pagaidam neko sliktu nevaru teikt! bet jaa, lancome piemeram butu bail nemt, jo neliekas ka varetu but orginaala! ;-)