Kura banka jums liekas ērtākā lietošanai?

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011

Man ir Hipotēku un Zemes banka, kas man galīgi neiet pie sirds. Internetbanka bieži vien gļuči, raksti pareizu paroli un kodu, bet vienalga nav pareizi. Nav pat iespējams mainīt kartes saņemšanas filiāli, kas man ir Jēkabpilī, lai gan sen jau tur nedzīvoju, bet bankas darbiniece man apgalvoja, ka kāda ir uzstādīta, tāda tur paliek. Ehh, pat tikt vaļā grūti, lai slēgtu kontu jāiet kāds gabaliņš, jo filiāļu ir visai maz. Jautājums gan ne par to, bet gan uz kuru tad būtu ērtāk? It kā domāju par SEB un SWED

23.10.2011 19:46 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
manir swedbanka jau vairākus gadus, viss apmierina. Internetbanku lietoju regulāri, ir ērti un nekādu problēmu.
23.10.2011 20:44 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Man arī ir Hipotēku banka, apmierina pilnībā! ļoti laipna apkalpošana un saprotoši darbinieki, vismaz manā gadījumā. Netraucē ar zvaniem un reklāmām, neaizmirstot piezvanīt tad, kad man tas ir nepieciešams. Es negaidu rindās, internetbankā parole uzrādās nepareiza, ja pati to kļūdaini ierakstu. Otra banka, kuru lietoju,ir Citadele, kuras internetbanka gan šķiet lēna un neērti lietojama. Tā kā savā laikā Parex kontu slēdzu tikai tāpēc, ka man visu laiku zvanīja kāds X, piedāvājot jaunu pakalpojumu vai karti, tad šoreiz, verot kontu Citadelē, piekodināju, lai nezvana vispār, bet šie tik un tā reizēm grēko, taču tik un tā ar abām internetbankām esmu apmierināta.
23.10.2011 20:52 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Man ir gan SEB, gan SWED, gan Citadele! Kā banka man vislabāk patīk SEB, mīnuss, ka darījumiem internetbankā komisijas maksa pat savas bankas ietvaros un ļoti kaitinoši, ka nevis uzreiz noņem tos santīmus par sms banku, bet mēneša beigās. Dažreiz man, kad visu naudu izņemu, aizmirstas, ka vēl rēķinās santīmus. SWED man patīk, ka internetbanka savas bankas ietvaros bez komisijas maksas, izmantoju, jo kredīts SWED un draugam SWED banka.
Citadelē kādreiz skaitīja algu, nekādus dižus mīnusus neesmu pamanījusi, nav arī nekad vilkusies, naudu pārskaitīt nav sarežģījumu.

Man nevienas bankas bankomāti nevelkas, bet jā, dažreiz aizmirstas, ka SEB karti atdod pēc naudas iznsiegšanas, dažreiz jau gribas iet prom. Savukārt SWED citreiz tieši pēc naudas saņemšanas atceros, ka vajadzēja paskatīties atlikumu un tad jāliek karte otro reizi! :D

Katrai bankai savi + un savi -! :)
23.10.2011 21:04 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Swed
23.10.2011 21:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits