Vientuļš puisis

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009

Kā jums šķiet, kādēļ dažiem vīriešiem, kuri ir kārtīgi, netusē, stabils dzīvesveids, neizdodas izveidot attiecības?

Konkrēti pazīstu kādu, kuram jau ir 29, vēlas ģimeni, bet nekā...

22.10.2011 16:29 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
mikstajam ir galīgi nepareizi stereotipi par sievietēm! :)
laime nav naudā, vismaz ne tūkstošos :)
protams, ka naudu vajag, lai dzīvotu, lai varētu iet atpūsties utt., tomēr normālās ģimenēs nav viss uz vīrieša pleciem.
un lai kā man pārmestu sievietes, "ka vīrietim jāmāk uzturēt ģimeni un sievieti", es nepiekritīšu, un pati māku nopelnīt naudu, un nesaku darbam nē, ja ir iespēja strādāt, pat ja vīrietim tajā mēnesī ir ļoti labi ienākumi,- jo naudiņa nekad par lieku nav, otrkārt, varu tērēt, kā vēlos (lai gan man nav jāatskaitās, kur tērēju vīrieša naudu), un pats galvenais- sievietei ir jāmāk nopelnīt naudu pašai, un nedrīkst atslābt pat ja vīrietis pelna, jo diemžēl, dzīvē var gadīties visādi, un ja sieviete paliek bez apgādātāja - kā viņa dzīvos tālāk, ja nebūs nekādu iemaņu un vēlmes strādāt pašai? diez vai uz sitiena uzradīsies nākamais vecis, ko slaukt :D
23.10.2011 14:01 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
tāpēc,ka tādiem vīriešiem vajag blakus sievieti,kas ir inteliģenta un sasniegusi daudz ko dzīvē.. :-) un viņiem ir grūti atrast savām prasībām atbilstošu..kuru katru jau nenems.. :-D
23.10.2011 16:36 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man gan liekas, ka paši viņi nezin ko grib, varbūt pārak augstu sevi ceļ debesīs un uzskata par nezinu ko tāpēc arī sievietei jābūt nezin kam.
Beigu beigās jau tapat izšķir visu jūtu ķīmija, gudra, skaista, muļķe vai ne tik skaista, galvenais ir ko jūti pret to otru!
23.10.2011 16:41 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Mans variants ari ir par to,ka vizuali nepievilciigs iespejams.

Nepareizās vietās apgrozās? Varbūt viņam vajag bārbiju? Lai parāda konta izrakstu kādai, atradīsies gribētājas. Parastiem tiem kārtīgajiem vējaslotas ir blakus.
23.10.2011 16:45 |

Reitings 9561
not_for_sale, tieši tā un tas tapēc, ka tās sievietes neiespringst tik traki, ir mīlošas, dabiskas, jeb sevi neiegrožo, ka ta drīkst/ nedrīkst tas pareizi vai nepareizi. Es veicu eksperimentu un sapratu, ka vairumam vīriešu patīk, manuprāt stulbas sievietes, es izcili teloju pēdējo muļķi, un saldu blondīnīti, kura alkst vīrieša, kura dievina vīrieti, izteikti salkana mīlīga, un viņi visi rakstīja, interesējās ka traki :-D
23.10.2011 16:51 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tas tā arī ir. Es gan ar šo eksperimentu nenodarbojos, bet mana draudzene tā mēdz izklaidēties un kad man jānoskatās tajās izrādēs, es vienmēr gandrīz apčurājos no smiekliem :D
Ko es gribu no tā visa...bet tad lūdzu, atzīstaties,ka tādas jums vajadzīgas! Nevajag fleitēt kaut ko par dziļo būtību utt. Tā arī lai pasaka: meklēju skaistu sievieti, bez interesēm un vēlmes attīstīties. Punkts. Jo tādas bieži vien ir ar vīriešiem un es nevaru saprast,ar ko viņas ir interesantas,jo cilvēks ne par ko neinteresējas, neko nedara utt.
23.10.2011 16:55 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Nu es neteiktu, ka pilnas ielas ar uzticamiem un pieklājīgiem vīriešiem...

Mani, piemēram, tracina, ja vīrietis ir stumdams. Pats neko nevar. Nav viedokļa.
Sievietei jādominē attiecībās!!!
23.10.2011 17:05 |

Reitings 9561
not_for_sale, nu es tā izdarīju 1x, es to neatbalstu, bet man toreiz bija vēlešanās, un tie kas lasīja tās perles bija nosmejusies, es pati pēc tam brīnījos par sevi no kurienes man tādi teksti rodas :-D
23.10.2011 17:07 |

Reitings 27
Reģ: 20.10.2011
Pazīstu dažus tādus. Katram jau savs skelets skapī :-D
Bet pārsvarā ļoti neizskatīgs vai izteikts frīks savos uzskatos! Uzreiz tas neatklājas, bet iepazīstot, kādā jomā tas cilvēks izrādas ne gluži normāls :-D

Vēl mēdz būt iedomīgi, pārāk prasīgi - pat dēļ sīkumiem noraksta sievieti. Meklē savu superideālo :-D
Ļoti daudziem ir darbs-mājas, tad kur lai tā sieviete uzrodas?

Pazīstu pāri, kuri abi satikās 40 gadu vecumā - abiem vairākas augstākās izglītības, prasības arī ne tās mazākās. Bet tiešām - tāds tādu atrod :-D Abi tiešām ir dīvaini cilvēki, nav brīnums, ka ilgi meklēja :-D
23.10.2011 17:24 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Hmmm,daudz brīvi, forši vīrieši,brīvas foršas sievietes, bet laikam ka nemaz tik forši nav, ja ir vieni,es tajā skaitā :-D .Ktrā ziņā,katram no šiem cilvēkiem ir kkāda dīvainība kamdēļ ir vieni. Esmu drausmīga patmīle un egoiste, viss ar to izteikts :-D (s) , cits varbūt gudrs,inteliģents,blā blā,bet neglīts,kāds var būt pārāk kautrīgs,kāds iedomīgs,kāds stulbs u.c.,tās ir īpašības,kas citus nepievelk
23.10.2011 18:57 |

Reitings 131
Reģ: 03.06.2011
Varbūt vīrietim vienkārši nevajag tas attiecības un viņam patīk būt vientuļam, arī tadi ir cilvēki..
23.10.2011 19:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!