Sakshu ar savu dzives stastu pedejo 5 gadu laika!Pirms pieciem gadiem mans nu jau tagadejais virs uzaicinaja mani uz UK.mes sakam dzivot kopa no pashas pirmas dienas.Tad nomainjam dzives platibu,no vienas mazas izstabinjas uz dzivokli.Gaja laiks sadomajam ka vajag berninju,pirms tam aprecejamies un tad pec menesha piedzima meitinja.Tagad ir jau pagajushi tris gadi un tada sajuta ka ne shis cilveks tas nav ar ko velos pavadit savu dzivi lidz muza galam.Bet es netieku no shis bedres ara,jo sakshu ar to ka financilai man nav par ko aiziet un sakt jaunu dzivi,jo esmu atkariga no vira.Un reali ari nav cilveku kam palugt palidzibu,jo delj shi cilveka ienakshanas mana pasaule sho piecu gadu laika visi mani bijushie draugi no manis ir noversushies.Es nezinu un nesaprotu ko lai iesak esmu reali izmisuma,katra diena paiet domajot ko lai iesak un dzivojot sakostiem zobiem,jo man virs reali ir palicis pretigs.Un ne jau velti,vinjsh mil dzert un reizem ari palaiz rokas!Ir vel daudz dazadu sikumu,bet ta ir mana pamatdoma lai jus saprastu manu sutuaciju!
Pienjemshu visus padomus un ja ir ari palidzibu ko lai shada situacija iesak!