viss brūk un jūk (ATKAL)

Reitings 62
Reģ: 21.10.2011

esmu novesta tik tālu, ka nāku uz cosmo, lai tiktu pie atbildes, kuras pašai vairs nav.

stāsts ir garš, bet tiešām gribētu dzirdēt viedokļus, savādāk atkal pieņemšu nepārdomātus lēmumus.

janvārī uzsāku ļoti skaistas attiecības, kuras palēnām pārgāja ļoti nopietnā līmenī. sasolījos, ka esmu tam gatava, lai arī vienkārši negribēju to cilvēku pazaudēt. pēc pāris mēnešiem, strīdoties ar draugu, uzrakstīju bijušajam, kuram tā īsti tikusi pāri nebiju. izsūdzēju savu bēdu, atklāti par visu izrunājoties. vēlāk mūsu saraksti izlasīja mans draugs un solījās to nekad nepiedot. turpmāk mūsu attiecības turpinājās, bet nu jau kā īsta elle. nekad nebūtu domājusi, ka mans vīrietis mani kādreiz sitīs vai aizliegs dzīvi ārpus attiecībām, bet šajā gadījumā to visu pieļāvu, lai arī tā laikā pati joprojām turpināju ik pa brīdim ar bijušo sazināties. draugs par to visu bija informēts, tomēr gribēja palikt kopā. saka, ka mīl mani, un tam es ticu, par spīti visiem sitieniem un ārprātiem, jo ir ļoti daudz tādu lietu, ko viņš nesavtīgi manā labā darījis. pēc vasaras pateicu, ka gribu šķirties, jo nespēju vairs izturēt to visu ārprātu, kas starp mums valdīja. pēc pāris nedēļu vilcināšanās tas tika novests līdz galam un pusotru nedēļu vispār neredzējāmies, līdz es atkal salūzu un pateicu, ka tomēr gribu būt kopā un šoreiz pavisam. tikāmies, izrunājāmies, bet atkal sākās skandāli, jo šķiršanās laikā arī man bija bijis kontakts ar bijušo. tagad viņš ir nosolījies to visu aizmirst, es - tā vairs nekad nedarīt. pāris tikšanās ir noritējušas mierīgi, tomēr dzīve ap mums ir sagruvusi - mani vecāki un draugi viņu ienīst, viņējie mani arī. mums ir atšķirīgas intereses un plāni, tomēr kaut kāds apburošs spēks tur kopā. ne tikai pieradums, bet arī tā apziņa, cik skaista mums būtu dzīve, ja nebūtu visu to sūdu. tagad jau kādu laiciņu atkal domāju - varbūt nebija pareizā izvēle atkal būt kopā. tas vienkārši liekas galīgi nepareizi. nervi visu laiku nemierīgi. tajā pašā laikā zinu, ka nespēju, tīri cilvēcīgi, viņu atkal pamest. iekšā plosās tik daudz emocijas, ka tiešām vairs nezinu, no kura gala sākt :-/ un nesakiet, lai klausos savā sirdī. manā sirdī ir haoss, kas pilns ar emocionāliem lēmumiem, ko vēlāk nožēloju

21.10.2011 18:22 |

Reitings 35
Reģ: 20.10.2011
Piekriitu tai, kura teica, ka klasiskais variants - sit, bet uzskata, ka vinjas vaina. :-D Naakamreiz, kad tevi pieklapees par lielaakiem bulšitiem (piemeeram, laikaa nenopikrtu WC papiiru), tad tikai sapratiisi?? Shitaadi nemainaas. Varbuut to sapratiisi tad, kad guleesi slimniicaa ar paaris lauztaam ribaam? :-(
21.10.2011 21:46 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Āaaaak, Dievs.
Pasaki, lūdzu, kas viņā ir tāds, kādēļ viņu nevajadzētu laist vaļā pat pieļaujot, ka Tevi sit?
21.10.2011 22:12 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Atzīšos, pati esmu stāstījusi savam bijušajam puisim esošo attiecību problēmas, jo esam ar bijušo diezgan labi draugi tagad, bet lai es justos par to vainīga un uzskatītu, ka esmu pelnījusi par to tikt piekautai, nu nē... Sišanai nav attaisnojuma, nākamreiz sitīs par kaut ko gluži ikdienišķu un tad Tu varbūt sapratīsi, ka nu NEKĀDI neesi vainīga pie tā, ka pret Tevi tā izturas.
21.10.2011 22:36 |

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
Dzīvojat kopā? Tu pie viņa vai kā? Nu normāli nemaz tas nav..

Viņš jauns?
22.10.2011 00:04 |

Reitings 310
Reģ: 09.07.2011
te jau pat domāt nav ko.
jātiek vaļā no viņa. viss.
šodien sit tevi, rīt tavus bērnus.
23.10.2011 13:46 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Normāls vecis nekādos apstākļos sievieti nesitīs, beidz dzīvot ilūzijās par to, kas būtu, ja būtu, pārstāj būt upuris un ej projām!
23.10.2011 13:54 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Pie katra komentāra, ko tev saka meitenes, tu viņu attaisno, nu ko, gaidi, vienā jaukā rītā būs izsisti zobi, labi, ja nākamajā dzīva pamodīsies, tā ir tava izvēle, es redzu, ka ko lai mēs nesakām, un ne tikai mēs, bet arī visi tavi radi, rada tevī tikai pretreakciju un vēlmi taisnoties.
23.10.2011 13:57 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
Lai ari, cik drausmigas lietas Tu butu izdarijusi, tiesibas sist vinam Tevi nekada gadijuma.

gribi dzivot ta visu muzu, tadi viriesi nemainas!
23.10.2011 14:34 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
coloramaaa, jēzus, takš izbeidz tās attiecības! Man jau pietika, ka viņš veltīja man vārdus, ko normāli mīlošs vīrietis savai sievietei neizteiktu! Tas, ka tu te ņemies un raudi ir tikai tāpēc, ka esi slimīgi samīlējusies un nespēj iedomāties sevi bez viņa. Bet tici man, jo ātrāk izbeigsi visu šo, jo ātrāk kļūsi laimīga! Būs laiks, kad vēl pārdzīvosi, bet tad satiksi citu un viss mainīsies ;)
23.10.2011 16:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)