Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

viņa draugi

Reitings 194
Reģ: 15.07.2011

Sveikas, meitenes!

Tātad lieta tāda, ka man ar mīļotā draugiem ir ļoti sarežģītas attiecības un es nesaprotu kā man uzvesties viņu klātbūtnē un vispār domāt, uztvert utt, vienalga.

Agrāk visi bijām labi draugi, tad sagājāmies ar puisi un es nezinu kas notika, bet viņi mani takā atgrūda (?) bet arī es pati vairs nebiju tik jautra, necentos būt uzmanības centrā utt, visu laiku tikai blakus puisim turējos utml., tāpēc pie tā, ka atsvešinājāmies nevainoju tikai viņus, BET.. problēma ir tajā, ka nu viss ir aizgājis tik tālu, ka viņi cenšas mūs ar puisi izšķirt, vismaz man rodas tāds iespaids. Ar puisi mums tagad sarežģījušās attiecības, nav tik ideāli viss kā gribētos un viņi to izmanto.. stāsta viņam kautkādas muļķības par mani, atvainojos par izteicienu- nodirš mani, sauc viņu tusēties ar kautkādām meitenēm (ko viņš, protams, nedara, es ceru) utt. Man pret viņiem cieņa jau sen zudusi, jo jau pirms visas šīs padarīšanas, es redzēju, ka viņi neciena mūsu attiecības ar manu mīļoto, tāpēc par saviem draugiem es viņus sen vairs neuzskatu, bet nu tagad es vairs nevaru paciest, ka puisis draudzējas ar viņiem. Es protams saprotu, tie ir viņa draugi jau kopš bērnības un tā vnk atteikties no viņiem nevar, bet paciest viņu tās izdarības sakarā ar mani es tiešām nevaru.. kā lai es pret viņiem izturos? Ko lai izdara, lai šie saprot, kas es esmu un, lai kā censtos, neizšķirs viņi mūs? Īsāk sakot, kā lai noliek viņus pie vietas?

20.10.2011 11:36 |

Reitings 296
Reģ: 13.10.2011
Izrunājies ar puisi . Pasaki ka Tev nepatīk viņu draugu kompānijā atrasties ja viņš Tevi mīl respektēs ! .

Man kas līdzīgs agrāk bija , bet puisi noliku pie vietas un viņš laiku pavadīja ar mani ,ļoti reti kad gāja pie draugiem .
Jo es it kā vairāk vai mazāk attiecībās biju noteicēja :-D
20.10.2011 11:41 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Tu ar viņiem drīksti arī netikties, ja Tev tā labāk. Bet aizliegt viņam tikties ar saviem draugiem būtu vairāk kā stulbi. Šo visu iesaku izrunāt ar savu draugu. Un nevis tādā veidā, ka "tavi draugi ir stulbi, viņi mani uzskata par muļķi, viņi grib mūs izšķirt, es negribu, lai tu tiecies ar viņiem", bet gan normāli parunāt par to, kā Tu jūties, kāpēc tāda attieksme, ko par to domā Tavs draugs utt.
20.10.2011 11:51 |

Reitings 194
FantasyGirl, Es vairs ar viņiem nekontaktējos. Pat ja viņi atnāk pie viņa (parasti uz garažu, jo puisis lielāko daļu sava laika pavada tur taisot mašīnu), es tai brīdī vnk sēžu istabā.
Šobrīd es noteicēja attiecībās pavisam noteikti neesmu un kautko aizliegt nedrīkstu, jo nu ir tā sanācis, ka tieši es esmu tā, kas cīnās par viņu un mūsu attiecībām kā tādām.
Protams es varu viņam pateikt, lai nepieļauj, ka šie kautko par mani sliktu saka, lai aizstāv mani un tā, bet vai viņš to darīs, es nezinu. Jā liekas, ka ja mīl, tad būtu loģiski, ka aizstāvētu utt, bet nu ir mums tagad tāda situācija, kad neuzskata viņš būt "par" mani ar visām četrām. Tāpēc gribu pati tikt ar to galā un pārmācīt tos kretīnus. Cienīt viņi mani nesāks no tā, ka puisis šiem pateiks, lai beidz par mani runāt stulbības vai kautko tādu.
20.10.2011 11:54 |

Reitings 194
Rokija dīpaka, jā, es netiekos ar viņiem, kā jau iepriekšējā komentāra pierakstīju, bet ja ir sanacis tā, ka vinam ar mani un draugiem jātiekas atseviški, tad nebūtu slikti, ja vins tomēr vairāk laika pavadītu ar mani nekā tiem draugiem. Tur tā lieta, ka tagad ir tā, ka viņs ar viņiem tiekas biežak nekā ar mani un man tas nenormāli tracina, jo es zinu, ka katru reizi viņi atkal kautko par mani izdomā pateikt.
Un es baidos ar puisi par to runāt. man bail, ka viņš teiks, lai vnk neņemu viņus galvā vai kkā tā.
20.10.2011 11:59 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Labi, nezinu vai tas derēs Tev, bet es pastāstīšu, kā rīkotos es. Jā, lasot Tavu situāciju man radās sajūtas, ka es vispār necīnītos ne par viņu, ne viņa draugiem, bet dzīvē gadās visādi un varbūt kādu brīdi pacīnīties ir vērts.
Manuprāt, pēdējais, ko šajā situācijā vajag darīt, ir - ierādīt vieņiem savu vietu, kā Tu teici vai nolikt pie vietas. No tā viņu attieksme neizmainīsies. Tikai un vienīgi pasliktināsies. Un Tu sevi uztaisīsi par vēl lielāku muļķi viņu acīs.
Šeit ir divas iespējas. Viņi respektēs vai nu draugu, vai Tev jāiziet ar nelielu viltībiņu.
Nu, jā. Pirmais ir parunāties ar draugu. Kā jau te minēja, izstāsti situāciju, to kā jūties, utt. Ja viņam būsi kaut mazdrusciņ svarīga, viņš zinās, kā rīkoties. Ja nerīkosies, nezinu vai Tev tur vēl vajadzētu par kaut ko cīnīties.
Otrs - pierādi viņiem, ka esi tikpat jautra un forša kā agrāk. Man, piemēram, nepatīk cilvēki, kuri pēc attiecību izveidošanās zaudē savu individualitāti un redz tikai savu otru pusīti.
Uztaisi kādu mājas ballīti viņam un viņa draugiem, garšīgas vakariņas un esi jauka pret visiem. Gan Tavs draugs ar Tevi leposies viņu priekšā, gan viņi Tevī vairs nesaskatīs to mūžīgi neapmierināto fūriju, kas ir kopā ar viņu draugu. Parādi, ka esat laimīgi kopā.
20.10.2011 12:57 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Man agrāk arī bija problēmas ar vīra draugiem! Nu, ne problēmas, bet es viņiem sāku nepatikt, tad kad vīrs daudz laika sāka pavadīt ar mani divatā!

Tad arī sākās sarunas, ka citas foršākas utt. Gribēja arī saukt tusēties bez manis, bet nu tam vīrs nepiekrita. Vienmēr gājām kopā uz baļļukiem...

Par tiem sliktajiem vārdiem - zinu, ka par mani ar kko teica, bet vīrs vnk neņēma galvā! (domāju, ka tāpēc, ka pats bija labās domās par mani, bet draugus negribēja apvainot pretī, tapēc vnk klusēja) Bet nu gadu gaitā iedraudzējos ar lielāko daļu! Un sākām draudzēties, tad, kad paliku atvērtāka un neturējos blakus vīram! Un ar diviem tikai mūsu kāzās sadraudzējāmies :D un tagad arī esam draugi :)
20.10.2011 12:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits