Meitenes palīdziet!

Reitings 18
Reģ: 20.10.2011

Pat nezinu ar ko lai sāk. Sākšu ar vizītkarti.  Mani sauc Vinnijs, šajā pasaulē dzīvoju jau 20 gadus. Kā jau lācis esmu jauks, mīļš, diezgan paliels un izskatīgs. Bet kā nu sanācis, kā ne, es joprojām esmu vēl bez seksuālas pieredzes. Vienkāršā valodā – nevainīgs. Dzīve man ne būt nav bijusi garlaicīga vai vienmuļa. Ar sportu nodarbojos no bērna kājas, draugu un paziņu man ir pa pilnam, ģimene kā jau normāla ģimene ar vienu bērnu tajā. Esmu komunikabls, jautrs, atraktīvs un citi mani redz kā spico – vēso čali. Vismaz man tā patīk domāt.  Laikam ejot uz priekšu tik daudz tēloju spico čali un gribēju līdzināties „lielajiem” puikām, ka nemaz nepievērsu uzmanību, ka man nav draudzenes. Svarīgāk bija kaut, kur piedzerties , sadarīt kādas blēņas pēcāk dižoties par padarīto. Tas tā turpinājās līdz pašai vidusskolas beigām. Tagad jau vidusskola kā divus gadus aiz muguras, to visu ko es darījis biju es sapratu, un tas man tagad galīgi liekas stulbi un nevajadzīgi. Bet ko nu vairs padarīsi.”Pēc kara visi gudri”. Pa visu manu 20 gadu garo/īso mūzu man nesanāca laika tādām īstām patiesām attiecībām ar meitenēm. No malas nepateiksi. Meitenēm patīk ar mani komunicēt, darīt kaut ko interesantu un pats galvenais man sanāk. Tā kā problēmas ar to nav. Visas problēmas sākas tad, kad ir jānovelk bikses un jāparāda ko nu es māku. Tur ir tā problēma, ka es nevaru viņas novilkt. Man ir kauns no tā, ka mani izsmies, ka man nesanāks, ka būs par ātru un ne tā kā viņa gribēs. Vienvārd sakot miljons iemeslu kāpēc to nedarīt. Un tas tā ir bijis ilgu laiku, līdz šim...

Tā nu ir sanācis, ka beidzot esmu atradis meiteni ar ko man ir kopā labi, viņai es patīku tāds kāds es esmu, un arī man ir tieši tas pats pret viņu. Kopā jau esam kādu mēnesi, nedaudz vairāk. Jūtamies mēs lieliski viens ar otru, pastaigājamies, skūpstamies , pieskaramies viens otram un viss ir ļoti labi. Bet! Tā taču nebūs mūžīgi. Meitene gribēs seksu, jau grib. Bet man ir bail. Viņa, protams, nav nevainīga. Viņa ir ar pieredzi jau no vidusskolas sākuma laikiem, un arī viņa domā, ka es esmu tieši tāds pats. Taču neesmu.

Es zinu, ka tā reize pienāks drīz, jo mēs abi to gribam, vienkārši nav sanācis laika, jo katrs dzīvojam pie vecākiem saviem, bet es baidos to darīt. Baidos no tā, ka viņa smiesies, padomās par mani kaut ko kas mani morāli sagraus, un pametīs. Šī doma man galvā ir 24 diennaktī. Ko darīt, kā darīt, utt... Tā man neliek mieru. Iedomājos, ka varētu pamēģināt eskortpakalpojumus kas ir ļoti populāra lieta mūsdienās vīriešiem. Apziņa liek domāt, ka tad kad jau to būšu izdarījis vienu reizi, un vairs neskaitīšos nevainīgs teorētiski, man neliks justies tik kautrīgam draudzenes priekšā un būs pašpārliecība. Bet tanī pat laikā, uz visu mūžu paliks doma, ka pirmā reize man bija par maksu un ne tāda kādu es biju iedomājies .

Tiešām nezinu ko un kā darīt. Nezināju arī kur vērsties kā vien šeit internetā, kur neviens mani nepazīst, jo draugu vai vecāku lokā šādus jautājumus nevēlos apspriest. Kautrējos.

Paldies par sapratni un cerams, ka varbūt kāds man spēs palīdzēt...

Ar cieņu Vinnijs.

20.10.2011 05:49 |

Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
She's a lady, tāpēc viņam ir piepūšamās gumijas sievietes :-D
Vinnij, met ārā domu par eskortpakalpojumiem. Ja meitene domā ar galvu un saprot citus, tad nesmiesies. Par šīm lietām smejas tikai pastulbi cilvēki.
22.10.2011 13:52 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
:-D
Nu jā, tās vismaz nesmejas par viņu, naudu nenotērē un galu galā- piekaut šo arī nevar. :-D
22.10.2011 13:54 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
redzi kā apsmej mani. un tikai tādēļ ka nav pieredzes un nav bijusi mietene.
t;a ka tevi aŗi visticamāk apsmies. ja tev tomēr kkas sanāk NEKAD, ne pie kādiem apstākļiem nesaki ka esi bez pieredzes.
22.10.2011 14:10 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Dzīves gudrība:

Nekad un nevienam nestāsti par savām problēmām:
20% - ir vienalga, bet pārējie
80% - priecāsies par to, ka Tev tās ir.
22.10.2011 14:23 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
nikii, es shito draugos lasiiju:D
23.10.2011 03:09 |

Reitings 18
Žēl, ka es neesmu tāds kā mīkstais. :-/

Man kā studentam darbs ir labi apmaksāts > 600 ls/mēn., bet kāda man jēga no naudas, ja nav nevienas, kurai nopirkt kaut ko jauku tāpat vien. :(

Un tagad vēl sākās depresija, par to, ka nevaru iemācīties sasiet kaklasaiti Winsor Knot stilā. :(
23.10.2011 03:15 |

Reitings 1854
man liekas tu esi feiks, jo nevar būt students ar 600ls mēnesī algu un bez meičas. ja vien nedzīvo kkādā Luksemburgā kur tā būtu zem-minimālā alga.
23.10.2011 03:29 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Ja tu par to tik ljoti iespringsi, paliksi nevainiigs liidz 40 gadiem:D
ej tuseeties taapat kaa agraak, tikai tagad pieveers uzmaniibu meiteneem. ja esi tik izmisis, ka gribi eskorta pakalpojumus, tad jau labaak atvelc no kluba kaadu meiteni. un ja tev kkas samiseesies, visu novel uz alkoholu.:D
23.10.2011 03:34 |

Reitings 18
Pagājušo gadu vēl skaitījos klātienes students, tāds kā lielākā daļa ierindas ikdienas studentu, bet parādījās iespēja strādāt labā darbā un pārgāju un neklātieni. Vai tad students neskaitās arī tad, ja iet neklātienē pa wīkendiem? (t)

anyway... Tā īsti jau neuztraucos, bet primārais tas man arī nav. Nav tā ka gribētos baigi. Dīvaini, bet tiešām tā gribēšana nav pārāk liela. Nu ko tur daudz... and by the way Mīkstais, Tev forša bilde! 8-)
23.10.2011 03:52 |

Reitings 1854
ko tu murgo?
23.10.2011 03:55 |

Reitings 18
Ko Tu īsti nesaproti? Es izskaidrošu saprotamāk, lai arī Tu saprastu. :-)
23.10.2011 03:58 |

Reitings 1854
piemēram tas ka minēji, ka esi neklātienes students. kā tas palīdz saprast tavu problēmu un attīsta tēmu?
tas bija kā saka - completely pointless moment
23.10.2011 04:01 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
A nav taa, ka Tu te sieviesu portaalaa sev meiteni luukojies, ne? Te viss shitais sarakstiitais peec taadas smukas sceenas izskataas ;)
23.10.2011 04:02 |

Reitings 18
Tas tempu un problēmu neattīsta un nepaātrina un vispār nav saistīts ar problēmu. Es Tev izskaidroju, ka students var pelnīt arī Latvijā pieticīgi. Un neko vairāk. ;-)
23.10.2011 04:03 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nav jega maksat par seksu, jo tu tapat ka jau 1. reize atri beigis(mosk izvilksi 60 sec).
pasaki meitenei, ka esi nevainigs, vina visu izdaris tava vieta un apmacis vel. bet nekas, varu deret, ka tu atri iemacisies.

23.10.2011 04:04 |

Reitings 18
Atsaucoties uz to ko Tu karinjö teici.

Hehe, nu nēe, meiteni es sev sieviešu portāla viennozīmīgi nemeklēju, lai arī sāk izskatīties divdomīgi un varētu tā padomāt, bet nē. :-D
23.10.2011 04:08 |

Reitings 1854
tādēļ es saku, ka man ir aizdomas ka tu esi feiks, jo nevar būt students kas pelna 600ls un bez meitenes. ja tā ir tad ir jāiet pie psihoterapeita
23.10.2011 04:31 |

Reitings 18
Mīkstais Tev ir dīvaini uzskati, un Tu arī spried par mani nepareizi.

Teorētiski es skaitos students.
Praktiski ikdiena man ir tieši tāda pati kā visiem, pa dienu darbs. Tikai darba laiks nav standarta (No 09:00 - 17:00), bet savādāks. Un studēju es pa brīvdienām. Es to jau Tev skaidroju otro reizi.

Mani izbrīna Tavs uzskats, ja labi pelna tad uzreiz obligāti jābūt meitenei. Stulbs pieņēmums.
Un psihoterapeits viennozīmīgi man nav vajadzīgs, ar mani viss ir kārtībā, pie tam es pats mācos par kaut ko līdzīgu, tikai bez piekļuves receptēm, kuras ir sarkanā krāsā.
23.10.2011 05:05 |

Reitings 18
Un vispār! Man Tev nekas nav jāpaskaidro vai jātaisnojas par pretējo! Gribi tici gribi nē, jo tāpat ne Tu mani zini, ne zināsi. Vienkāršiem vārdiem sakot, man ir vienalga ko Tu par mani domā. ;-)

anyway Chill... un paldies par to tavu teiktu "ja tev tomēr kkas sanāk NEKAD, ne pie kādiem apstākļiem nesaki ka esi bez pieredzes." To ņemšu vērā! :-)
23.10.2011 05:16 |

Reitings 1854
neizklausās, ka tev viss būtu kārtībā.
es nesaku, ka ar daudz piķi obligāti jābūt meitenei, ja negrib tad var nebūt. bet ja grib un nav, kā tev, tad tas ir nenormāli. tādēļ arī man ir aizdomas ka tu esi feiks. arī tava teksta garums liecina par psiholoģiska rakstura problēmām. jebkurš cilvēks, pat fiziski vai garīgi atpalicis ar tik daudz naudu, esot students, varētu dabūt simtiem meiteņu
23.10.2011 11:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)