Acu kosmētikas noņēmējs no Amway, tāpat ari nakts krēms un toniks. Acu krēms ari no Amway, bet es to tik pat kā nelietoju.
Sejas krēmu pamēgināju no filmas "Trejdeviņi", ietaikās un turpinu to lietot.
Nelietoju visu no viena,bet tā apmēram sanācis. Kad beigsies Amway toniks, lietošu to,ko nopirku Stockmannā. :-D
Madaras tīrošās putas, Madaras losjons, mitrinošais fluīds no rīta, nakts krēms vakarā, acu krēms visu laiku bija Madaras, tagad iesāku lietot Clinique.
Es šajā ziņā ļoti grēkoju un lietoju kaut ko, ja nav slinkums un kad atceros.
No rīta:
Garnier toniks
Garnier paštonējošais krēms
Vakarā:
Byphasse pieniņš kosmētikas noņemšanai
Garnier toniks, ja nav slinkums
Nakts krēms (patlaban man ir kaut kāds vitamīnu nakts krēms no Multiluxa veikaliņa)
Reizi pāris nedēļās kāda sejas maska.
Pamazām apsveru domu, ka laikam klāt ir tas vecums, kad jāsāk lietot kāds acu krēms.
es no rīta nomazgāju ar Biotherm želeju, tad ar to H2o notīru, sasmērēju Biotherm krēmu, ap acīm man ir želeja no TBS.
Vakarā atkal visu savu komplektu no Biotherm - želeja, H2O, krēms.
reizi nedēļā uztaisu skrubi no olīvēļļas, mannā, kafijas, kā nu kuro reizi un pēc tam uzlieku masku arī no Biotherm.
Sejas mazgāšanas želeja, 3x1 skrubis-maska, krēms no Garnier pure active. Kosmētikas noņēmējs - Baltkrievu veikaliņa kkāds, bet labs, reizēm pirms Garnier skrubja uzlieku krievu aprikožu kauliņu skrubi, tad efekts līdzvērtīgs profesionālajai sejas tīrīšanai.
Vēl paštonējošais pa retam.
Vispār lietoju visu ļoti neregulāri, acu kosm. noņēmējs - 2fāžu no Loreal, toniks-Bioderma, skrubis-BodyShop, acu krēms-Dzintars, kad uzmetas kkāds "draņķis" uz degungala-salicilskābes šķidums
Kosmētikas noņēmējs- no Avon
Želeja sejas mazgāšanai- Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary (no Oriflame)
Toniks- Clean and clear
Acu krēmu nelietoju, šad tad pēc ballītēm uzlieku atsvaidzinošo želeju lai mazinātu maisiņus un neizskatītos pārāk saburzīta.
Sejas krēms un reizē arī ķermeņa krēms- Body shop- Shea body butter
Sejas maskas- vai nu mālu maskas vai pašgatavotas.
Kosmētikas noņemšanai lietoju Loreal kosmētikas noņēmēju (to divkrāsaino)
Sejas tīrīšanai - ja vakarā eju dušā tad vai nu biodermas vai vichy želeja, ja nē, tad Bioderma Sebium H2O
Krēms - Bioderma Sebium AKN
sejas tīrīšanas krēms+losjons no Matis
kosmētikas noņēmējs San Soucis/Lancome ūdens
24h mitrinošais krēms no Matis, bet tgd nopirku San Soucis kopā ar tādu kā tonālo, bet viņš tikai tonīti uztur, redzēs, kā būs :)
obligaati no riitiem:
garnier clean sensitive un vēlāk dzintara persika un mango jogurta kreemu :-) nelietoju visu no vienas kompanijas jo patik dazhadiba :-)