Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu taisnošana ar keratīnu

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011

Ir kāda izmēģinājusi?

Interesē patiešām kvalitatīvs keratīns, kas matus saglabā taisnus līdz tiem solītajiem 5 mēnešiem.

Varbūt kāda var ieteikt labu meistarīti vai atsauksmes par zip.lv atrodamajām meistarēm?

19.10.2011 12:46 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es zinu labu meistaru, ja vēlies raksti uz e-pastu [email protected] un iedošu telefonu
19.10.2011 13:45 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes par
Karīnu Štoļdi, pati arī domāju pie viņas taisnot, bet ne tik drīz :)
19.10.2011 23:23 |

Reitings 1
Reģ: 12.12.2011
Sveiki visiem!
Rekomēndēju Global Keratin mātu taisnošanu.Man pašai bija diezgan lokaini,sausie mati.Māna friziere jau sēn sadarbojās ar šo te kompāniju un piedāvāja man procedūriņu.Man tiešam bija bail to taisīt,jo daudz ko izlāsiju par visadiem keratiniem,kuriem sastāva ir ķimiskas vielas,pat tadie kā formaldehīds,kūrš ir kaitīgs veselībai.Bet tā kā es uztīcos savai meistarei,es saņemos un uztaisīju sēv Global Keratin.Man taisīja ar jauno THE BEST keratīnu.Tas ir sertificets Eiropa , vissu ingridient sistēmu esmu izlāsijusi.Tiešam, rezultāts mani apmierināja pilnīgi! Man nebijā slikti,es pat nejūtu smaržu,viss process saņēma kadu stundu ar pussi.Matus varēju mazgat uzreiz uz nakošu dienu.

Rekur ko es atradu internēta par šo te keratīnu:
Viss par skaistiem matiem

Pilnīgi jauns,unikāls keratīns!
« THE BEST»
FORMALDEHYDE FREE!!!
Sertificēts Eiropā! Nr. 93/35 EEC

Priekšrocības:
• Vieglāka lietošana
• Padara matus veselākus, pateicoties lielai Juvexin devas lietošanai
• Samazina stailinga laiku

• Nav jāgāida, lai izmazgātu matus.Krāsot matus drīkst vienu dienu iepriekš vai dienu pēc procedūras The Best Juvexin Treatment.
• Lieliska matu iztaisnošana
• Viena formula, kuru var izmantot dažādu rezultātu iegūšanai
• Veseli mati

GKHAIR® paliek uzticīgs savam, inovatīvajam garam, ieviešot jaunu formulu TheBest™ ar JUVEXIN®
Pasaules līderis matu profesionālājā ieveidošanā ir izstrādājis jaunu revolucionāru formulu The Best™.
The Best Juvexin Treatment. Kompānijas GKhair stingrā turēšanās pie inovācijām un zinātniski tehniskiem atklājumiem, ir novedusi pie jaunās formulas radīšanas, kas atklāj jaunas iespējas matu iztaisnošanā, piešķir matiem brīnišķīgu spīdumu un mīkstumu, padara visu tipu matus viegli ieviedojamus līdz pat 5 mēnešiem. Lietošana profesionālajos salonos tagad ir vēl ātrāka un vienkāršāka, klientiem nav jāgaida, lai izmazgātu matus pēc procedūras. Klientiem patiks, ka karstais stailings jeb process, kura laikā mati kļūst gludi un zīdaini, aizņems daudz mazāk laika, pateicoties žāvēšanai ar fēnu.

12.12.2011 14:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)