Varu tikai piekrist Naktsmeitas teiktajam.
2 meitenes no mana paziņu loka dejoja klubos. Viena tajā pašā Scandal, pelnīja pietiekami, priekš studentes. Un viņa vienmēr gāja ar pārliecību - nedarīšu to, kas man šķiet nepieejami. Tāpēc tur atkrīt kaut kādas izdarības ar klientu, vai ko vēl nē. Cik zinu, Scandalā nekas tāds nenotiek. Domājams, ka pārrunās Tev palūgs kaut ko nodejot, tas nu tā, cik zinu no draudzenes stāstītā!
Veiksmi Tev!
par skaudīgiem skatieniem precizēšu, citādi izskatās riebīgi :D
Ir tāds meiteņu tips, kurām nav pašapziņās, tāpēc viņas klubā mētājas ar " fakučiem" dejotājām .
Tā ir tīra skaudība un nemācēšana ar to tikt galā .
Normālie cilvēki reaģē prātīgi . dejotājas darbs ir izklaidēt un dot pozitīvu eneŗģiju ballītei , palīdzēt dīdžejam , līdzīgi kā to dara gaismotājs :)
Jā, naktsmeita, un kā tad ar amfetamīnu, ar kuru niekojās visi naktsdzīves darboņi, nav jau noslēpums, ka nolēkāt līdz 6iem rītā nav viegli. Un to viņi izvēlās paši, nevis kāds uz to piespiež.
Bet ja patīk darbs, kurā veči bāž naudu aiz biskītēm vai dekoltē, tad uz priekšu! :-)
Es ar tikai atbalstu. Es kā klubu apmeklētāja varu pateikt, ka skaistas un prasmīgas dejotājas tikai klubu padara krāšņāku. Tās kas te kko viebjas noteikti nevar izturēt, ka viņu džeki blenž uz smukajām, puskailajām dejotājām :D
nezinu neko nosodošu šajā visā nesaskatu.
Un neslēpšu arī man ir vēlme pastrādāt šāda veida darbiņu, lai gan neesmu nekur spec mācījusies dejot. Tas ir labs veids kā labi izdejoties un nopelnīt naudiņu. Labprāt ietu un izmēģinātu arī savus spēku :
Laila2, man 2 draudzenes ir dejotājas, tiesa 1 no viņām striptīzu dejo, neviena nav lietojusi jebkadas vielas, lai uzkačātu enerģiju dejošanai. Viņas dabū normāli atpūsties, jo mainās, tikpat labi tu Anglijas zemeņu lasītājai vari pārmest narkotiku lietošanu, ja viņa 12 stundas no vietas mauc smagu darbu (t) bez tam, nedomāju, ka šis ir klubs, kur kāds kādai kaut ko bāž, nav jau striptīzs :D
Atliek vienai pateikt, ka grib pelnīt dejojot, tad visu šķīstās ir klāt, ka tik apriet kādu! Tad jau pludmalē arī ir šausmīgi nešķīsti, tur vēl ir lūriķi un čibriku vicinātāji! :-D