c`mon, es atkal nesaprotu tās meitenes kuras labāk uzticas interneta padomiem! tā ir tava veselība! un valsts iestādē maksā tikai 3 ls. Ja tu ielaidīsi tad dabūsi maksāt daudz dārgāk un braukāt pie ārsta biežāk.
anna-ne visiem ir taadas iestaade spieejamas. man viziite bez analiizeem maksaaja 36 ls... analiizes pluss veel 40 ls.. taa ka-citreiz var pameegjinaat ar interetu,padomiem un tautas mediiciinu. taas ripas,ko dakteris izraksta,arii nav tas labaakais organismam.
ja, protams tu vari pamēģināt, ja ZINI kas par vainu. BEt ar šāvienu tumsā var tikai ziepēs iebraukt..ja nu sanāk lietot tieši pretējo tam, kas būtu ieteicams. Un kļūst sliktāk? Un ko tad?
Labāk jau tad uzrakstīt jautājumu personiski ginekologam. Man šķiet, ka www.meitenem.lv to var izdarīt. Tad vismaz būs speciālista viedoklis!
Sho driizaak vajadzeeja likt pie "veseliiba" teemas, tad kaada tieshaam kko ieteiktu nevis mekleetu kaski.
Nu tavaa situaacijaa es arii ieteiktu parakties pa netu, bet no saakuma, siiki izpeeti visus simptomus. Ja taa ir kkaada veida infekcija, tad blakus zaaleem, jaadzer arii ljoti daudz skidruma.