Skaudība!

10 gadi
Reitings 32
Reģ: 19.08.2009

Zinu, ka ir pasaulē netaisnība, sliktas litas, ļauni cilvēki.. Bet kaut kā negribās tam visam ticēt, gribu ticēt, ka tomēt nav tik traki, bet tas jau sāk izklausīties komiski no cilvēka manā vecumā! :)

Jautājums- vai esat kādreiz vēlējušas otram sliktu, tikai tāpēc, ka tam ir kas labāks nekā pašām? Pilnīgi un galīgi bez iemesla? (Es saprotu, ja kāds ir izdarījis pāri un tad ir tās sajūtas, ka negribās, ka ar to cilvēku notiek kas labs. par to šoreiz nē..)

Vienkārši, esot vienā kolektīvā skolā, darbā vai kur citur, kur ilgstoši jāuzturās kādā komkrētā cilvēku lokā- vai ir bijis tā, ka sāk kaitināt cilvēks tikai tāpēc, ka tas ir vienmēr smuki saposies, priecīgs un laipns pret visiem, ka tas ir komunikabls un ar daudziem izveidojis superīgas attiecības. Vai ir bijis, ka cilvēks tracina, jo viņš visiem patīk kā cilvēks, nemaz nerunājot par to, kas viņam mugurā?

Varbūt var padalīties pieredzē par skaudību- kā pašas skaudušas vai tikušas skaustas.. un kā tas viss beidzās (vai vēljoprojām turpinās).. kā tiekat ar to galā? :)

18.10.2011 02:38 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Apzināti necenšos nevienu noskausts un arī skaudīga neesmu, jo zinu ka daudzi iziet cauri ellei, lai būtu tāda dzīve. Jā, varbūt kādu reizi pasprūk - ak kā Tev veicas, lamīgā! Bet pēc mirkļa man jāaizdomājas, ka nekas tā nav.
Toties mani ir noskauduši un pat ļoti. To arī varu pateikt pēc tā kā notiek pašlaik. Man gāja ļoti labi, bija viss un tad cilvēki sāka baumot, noskauda man to, kas bija. Šobrīd ir ar sakostiem zobiem atkal jāceļ viss no jauna. Un vissliktākais, ka lielākais skaudējs (kurš arī pats to atzina) bija un vēl ir mans tēvs.
Bieži vien cilvēks arī neapzināti var otru apskaust tā nodarot viņam sliktu.
18.10.2011 13:24 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Un vēl, ko es esmu novērojusi- tās, kuras šausmīgi bieži kladzina,ka citi viņas apskauž,pašas šausmīgi lec acīs ar savu mantu, naudu un visu pārējo,it kā speciāli izaicinot citus uz negatīvu reakciju!
18.10.2011 13:32 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Bieži vien izrādās tā, ka tiem, kuriem no malas skatoties itkā ir viss, īstenībā , kad parunā tuvāk dzīvē ir daudz problēmu par kuram citi pat nenojauš..
18.10.2011 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits